Connect with us

Hír

BREAKING: Elliott eltiltása újra elkezdődik!

Az Ezekiel Elliott eltiltásáról szóló visszatartó nyilatkozatot elutasította a bírónő és visszaállította Zeke hatmeccses eltiltását, ami 24 órán belül életbe lép, hacsak nem fellebbez újra Elliott jogi csapata, eddig van ugyanis idejük átgondolni a következő lépésüket. Jelen pillanatban tehát úgy néz ki, hogy Elliott kihagyja a következő hat meccset, de azért erre még ne vegyünk mérget.

 

A tisztázás végett, a mai döntés továbbra sem arról szólt, hogy Elliott bűnös-e, hanem hogy az NFL fair folyamatot bonyolított-e le, ami megfelel a CBA-ben és a Personal Conduct Policyben leírtaknak. Az éjjeli döntés tehát azt jelenti, hogy az NFL fair volt Elliott-tal szemben, vagy legalábbis a szabályainak megfelelően járt el, megadta Elliottnak a lehetőséget, hogy új bizonyítékokat hozzon fel a kommisszár, majd az arbitrátor számára.

 

 

A mai nap előtt az NFLPA és Elliott jogi csapata úgy gondolta, hogy ha most veszítenek, akkor kvázi vége van a történetnek, így joggal gondolhatjuk, hogy nem jön újabb fellebbezés és még több jogi procedúra, de azért teljesen biztosak ebben nem lennénk. A következő lépés a fellebbviteli bizottság lenne egyébként, ide kellene benyújtania a jogászoknak a fellebbezést. Az biztos, hogy sokat csökkent az esélye annak, hogy Zeke el tudja töröltetni az eltiltását, a kérdés most az, hogy szeretnének-e még küzdeni és elhúzni a dolgot.

 

A Cowboys soron következő 6 meccse pedig így néz ki:

  • Week 9: Chiefs
  • Week 10: Falcons
  • Week 11: Eagles
  • Week 12: Chargers
  • Week 13: Redskins
  • Week 14: Giants

Nagy veszteség lenne számukra Elliott, ez teljesen egyértelmű és a sorsolás sem tűnik egyszerűnek, főleg hogy a következő három hétben az NFC címvédőjével és a liga jelenlegi legjobb csapatai közül kettővel találkoznak. Hogy valami pozitívat is mondjunk a Cowboys szurkolóknak: ha esetleg bejutna a Dallas a rájátszásba, akkor Zeke a legfrissebb játékos lehetne az egész mezőnyben, ami hatalmas előnnyel járna a csapatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!