Connect with us

Hír

Gruden: Az egész idei Wentzylvania a Browns hibája!

Ha van közös pont a Browns szurkolókban és a Redskins főedzője, Jay Gruden között, az az, hogy rendkívül sajnálják, hogy Carson Wentz Philadelphiában kötött ki a tavalyi drafton.

 

 

Egyszer már megkeserítette az életét a másodéves irányító, amikor a nyitófordulóban szenvedtek vereséget az Eaglestől hazai pályán, most pedig jöhet a visszavágó Philadelphiában a hetedik forduló MNF-jén. Wentz elképesztő formában van, egyre többször szerepel a neve az MVP címre pályázó játékosok között, csapata pedig halad az NFC első kiemelése felé. Gruden érthető okokból nem túl boldogan utazik csoportriválisához, ahol nem a saját csapata a favorit. Ráadásul ez az egész idei Wentz-mánia csak a Brownsnak köszönhető, akik elpasszolták az Eaglesnek azt a 2. draftpicket, ahol a játékos Phillybe került.

 

Olyan gyorsan alkalmazkodik és fejlődik, amire nagyon régen, vagy tán még sosem láttam példát. Elképesztő módon érzi a zsebet, nem ijed meg a nyomástól sem, és képes nagy játékokra is, akár dobnia, akár futnia kell érte. Rövidke karrierje ellenére már most a legjobb irányítók között kell lassan emlegetnünk, és még hova fog fejlődni te jóságos ég… Fogalmam sincs, mit keres ő Philadelphiában, egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen tehetségről hogy tudott lemondani a Browns. Ráadásul mi szívunk a döntésük miatt.

– mondta Gruden soron következő ellenfelük legújabb csillagáról.

 

Valóban, Wentz rohamtempóban fejlődik, és a támadósor is összeállt körülötte, a Browns pedig már lassan sajnálni sem érdemes. Az elmúlt két évben ugyanis előbb Wentzről, majd Deshaun Watsonról is lemondtak a drafton, és egyelőre nem őket igazolják ezek a döntések. Higgyétek el, már mi is unjuk beléjük törölni a lábunkat, de megkerülhetetlen az, amit az elmúlt évek során leműveltek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!