Connect with us

Hír

Campbell: Cardinals? A jelennek élek!

A Jacksonville Jaguars az Arizona cardinals ellen fog játszani a hétvégén, ami már csak azért is érdekes, mert korábban a Cardinalst erősítette az a Calais Campbell, aki kvázi megreformálta most a Jaguarst. Olyan tapasztalattal és győztes mentalitással érkezett, ami elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a Jaguars védelme felemelkedjen, arról nem is beszélve, hogy simán All-Pro formában játszik. Szerinte azonban mindez nem róla szól, és nem igazán érdekli, hogy ki az ellenfél:

 

Érdekes történet, de számomra ez nem jelent többet, mint bármelyik másik meccs. Úgy is csak győzni akarsz. Vannak ott barátaim, sok időt töltöttem ott, megvan a közös történetünk. Azonban a jelennek kell élned! Egy jó csapatunk van, meg kell próbálnunk megtenni a következő lépést a csoportgyőzelem felé.

 

 

 

Campbellnek amúgy sincs oka panaszkodni, hisz nem elküldték, hanem szimplán lejárt a szerződése, ő pedig évi 15 millió dollárért játszik egy Cardinalsnál jobb csapatban. Egyébként őt a Cardinals választotta ki a 2008-as draft második körében és karrierje során 56,5 sacket szerzett Arizonában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!