Connect with us

Hír

Kelce: Elő kell lépnie embereknek

A Kansas City Chiefs az elmúlt öt mérkőzéséből négyet is elveszített, hétvégén egyenesen a Giants győzte le őket. Méghozzá úgy győzött a Giants, hogy a Chiefs nem tudott egyetlen touchdown drive-ot se vezetni, pedig az előtte lévő két meccsen 82 pontot kapott a keleti parti csapat.

 

 

A Chiefs öltözőjében is érzik, hogy valami nincs rendben, Andy Reid után a csapat tight endje Travis Kelce is megszólalt.

 

Szükségünk van arra, hogy előlépjenek az emberek. Senkire nem fogunk ujjal mutogatni, de vannak emberek, akikre számít a csapat. Többek között rám is. Ki kell menni oda és megcsinálni a játékokat, mi az elmúlt időszakban nem tudtuk ezt megtenni.

 

Kelce egyébként még így is a csapat legjobbja volt, nyolc elkapásból 109 yardot kapott el. Rá lehetett tehát a legkevesebb panasz. Kareem Hunt és Alex Smith viszont annál is inkább elővehető, akik az elmúlt néhány mérkőzésen elég haloványak voltak. A csapat szerencséje, hogy talán a hátralévő sorsolás valamelyest könnyebb, mint az elmúlt öt meccsen, de a Giants nem a legerősebb ellenfél volt és mégis kikaptak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!