Connect with us

Hír

Lynch: Nem akarjuk elsietni Garoppoloval a dolgokat

Amikor a San Francisco 49ers megszerezte Jimmy Garoppolot, mindenki rögtön vizionálta, hogy már idén bedobhatják a kezdőbe. Hiába mondta a csapat, hogy kizárólag a jövőre koncentrálnak a fiatal irányítóval, a szurkolók már csak olyanok, hogy rögtön látni akarják az új szerzeményt. Ez most egyre távolabbinak tűnik.

 

 

Egyrészt a csapat Beathardal is a győzelem útjára lépett, így szezon közben pedig balgaság lenne megbolygatni a csapatot, másrészt a vezetőség nem akar elsietni semmit. John Lynch, a csapat general managere nagyon megfontoltan nyilatkozott a San Francisco Chronicle-nek.

 

Az összes játékosunkkal az a célunk hogy sikerre neveljük őket. Senkinél nem fontosabb ez, mint a franchise jövőbeli arcánál. Nem akarunk elsietni semmit. Különben is C.J. jól játszott a múlt héten, meg akarjuk adni az esélyt neki a folytatásra. Lassan felgyorsítjuk Jimmy beépítését, de nincs hova sietünk vele.

 

Szerintem ezek nagyon bölcs gondolatok és hosszútávon kifizetődő lehet a 49ers türelme. A kérdés már csak az, hogy ha jövőre se jönnének netán az eredmények, akkor is tudják-e tartani magukat a türelmes állásponthoz, mert két év is irtó kevés idő egy csapat felépítéséhez.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!