Connect with us

Hír

Lane megbukott az orvosin, mehet vissza Seattle-be

Mikor a Texans és a Seahawks tegnap cserét hajtott végre elsősorban Duane Brown miatt, akkor Jeremy Lane is az üzlet része volt, aki így Houstonba költözött. Pontosabban költözött volna, hiszen megbukott az orvosi alkalmasságin, ami azt jelenti, hogy változnak az eredeti trade részletei.

 

 

Eredetileg úgy nézett volna ki az üzlet, hogy a Seahawks megkapja Duane Brownt és egy ötödik körös picket és cserébe odaadja Jeremy Lane-t, egy ötödik körös picket és a 2019-es második körös pickét is. A trade végső részletei pedig így néznek ki Lane megbukott orvosija után:

 

A Seahawks kapja:

  • Duane Brown
  • 2018-as ötödik körös pick

Texans kapja:

  • 2019-es második körös pick
  • 2018-as harmadik körös pick

 

 

Lane-nek egy ágyéksérülése volt idén, ami miatt két meccset is ki kellett hagynia, majd a Texans ellen visszatért, de csak 6 snapen volt fent a lehetséges 71-ből. Amíg sérült volt, el is bukta állását az újonc Shaquill Griffinnel szemben, ráadásul a slotban is Justin Coleman játszott főleg, így Lane már csak a padon ülhet a meccsek nagy részében.

 

Könnyen lehet, hogy a Texansnak ez a csere jobban is tetszik, végül is Lane és egy ötödik körös pick változott egy harmadik körössé, ami nem tűnik rossz üzletnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!