Connect with us

Hír

Marvin Lewis: Ross cserben hagyott minket

Az idei draft egyik legérdekesebb tehetségének John Rosst tartották, ugyanis amellett, hogy már az egyetemen is tehetséges elkapó volt, a Combine-on megdöntötte Chris Johnson 40 yardos rekordját. Ekkor nagy hype lett körülötte és hirtelen felfelé kezdett mozogni a boardokon.

 

 

Olyannyira emelkedett az értéke, hogy a Cincinnati Bengals egyenesen a kilencedik választás jogával őt húzta ki és nagy terveik voltak vele. Tökéletes párosításnak tűnt Green mellé, hiszen Ross meg tudja vertikálisan nyitni a pályát, így végre Daltonnak lett volna még egy használható célpontja. Eddig azonban inkább a szezon csalódása. A Bengals szerint legalábbis biztos. Ross ugyanis egyetlen passzt nem kapott eddig el és ez annak ellenére is nagy szó, hogy sokáig sérülés miatt nem volt bevethető. Most a Titans ellen azonban ott volt a pályán, de nem teljesített jól. Marvin Lewis ki is akadt az elkapóra, ugyanis volt egy mély labda, amit nem kapott el, mert nem futotta rendesen végig a route-ját.

 

Abban a szituációban és coverage-ben tudnia kellett volna, hogy Andy (Dalton) számít rá. Andy számított rá, hogy ott lesz a megfelelő helyen. Cserben hagyta a csapattársait és cserben hagyta az irányítóját.

 

Kemény szavak és talán a kelleténél talán picit erősebbek is mindössze egy darab súlyos hiba után, de az tény, hogy ilyen szintén már tudnod kell mikor lassítasz le, mert pontok múlnak rajta. Szerintem nem is feltétlenül ez volt Lewis baja, de már őt is frusztrálja, hogy az első körös választásuk, egyelőre nincs a csapat hasznára.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!