Connect with us

Hír

Nem mindenki utálja a TNF-et

Az utóbbi időben egyre többen szólaltak fel a csütörtök esti mérkőzések ellen. Seattle-ben például biztos a szokottnál is jobban gyűlöli mindenki, hisz Kam Chancellor és Richard Sherman is a múlt heti TNF-en sérült meg. Azonban vannak olyan játékosok, akiknek nincs ezzel baja, vagy legalábbis a hálaadási focival elvannak.

 

Az utóbbi pár évben nekem kifejezetten tetszett, hogy hálaadáskor csütörtökön játszunk, persze hazai pályán. Ilyenkor van esélyem arra, hogy összegyűjtsem a családot, élőben megnézzék a meccsemet, majd utána hazamenjünk, csináljunk egy hálaadás napi ebédet, focit nézzünk a tévében és eltöltsünk együtt egy kis extra időt. Részemről, én imádom, de persze megértem Richard Sherman álláspontját is

– mondta Golden Tate, a Lions elkapója a PFT-nek.

 

 

Persze Tate-nek valamilyen szinten kényelmesebb dolga van, mint a többségnek, hisz a Lionsben játszik, melynek komoly történelmi múltja van és a Dallas Cowboys mellett az egyik olyan csapat, aminek minden évben alanyi jogon jár a hazai hálaadás napi meccs. Ő tehát tényleg joggal örülhet és várhatja a TNF-et.

 

Egyébként semmi gond nem lenne ezzel a csütörtök esti rangadóval, ha a csapatoknak két bye weekjük lenne, az egyik pedig közvetlenül a TNF előtt. Így egy héttel az alapszakaszt is ki lehetne tolni, ráadásul az előszezonmeccsek közül is elhagyhatnának egyet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!