Connect with us

Hír

A fantasy-közösség meghálálja, ha jó vagy

Az nem újkeletű dolog, hogy a játékosok nem rajonganak a fantasy fociért, ami millió NFL néző számára függőséget okoz az alapszakasz idején. Nem egy magából kieklő játékost hallottunk már panaszkodni arról, hogy magasról tesznek a fantasy focira, Odell Beckham Jr. és Martellus Bennett is elégedetlenkedett már emiatt.

 

 

Legutóbb Todd Gurley volt az, aki Twitterén finoman megkérte a fantasy focisokat, hogy a két monstre performansza és a fantasy szezon vége miatt most már hagyják őt és a csapattársait is békén a folyamatos nyaggatással.

 

 

Ez beindított egy remek kezdeményezést az USA-ban. Megkértek minden fantasyst, hogy ha már karácsonyra esett a bajnokságuk döntője, akkor úgy hálálják meg a meccseiket nyerő játékosoknak a győzelmüket, hogy az általuk támogatott vagy létrehozott jótékonysági szervezetnek utalnak egy jelképes összeget. Hatalmas ötlet, ami tucatszámban kezdett szaporodni a social médiának hála, és a fantasysok nem is voltak restek jótékonykodni aranytojást tojó tyúkjaiknak.

 

 

Természetesen Gurley szervezete sem maradt kivétel, hiszen neki köszönheti egy csomó játékos a győzelmét a maga ~80 pontjával, amit a legutóbbi két meccsen összekalapált a standard pontozású ligákban. A történtek után már ő is revidiálta álláspontját a fantasysokkal kapcsolatban.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!