Connect with us

Hír

Több főedző sorsa is eldőlt

Holnap lesz az NFL berkeiben csak Black Mondayként, azaz Fekete Hétfőként ismert esemény, ahol megannyi csapat meneszti jelenlegi főedzőjét. Már most is vannak szinte tényként közölt pletykák, de hivatalosat csak holnap(tól) tudunk meg.

 

 

Adam Schefter, az ESPN insidere, egyben egy nagyon komolyan vehető forrás hozta le az alábbi híreket, amiket mi is megosztunk veletek:

 

  • Chuck Pagano és az Indianapolis Colts útjai elválnak. Aligha lepett meg sokakat az információ, ám az teljesen szürreális, hogy a Seahawks támadófal edzője, Tom Cable a legesélyesebb jelölt a pletykák szerint.
  • Az Arizona Cardinals is új főedzővel vághat neki a 2018-as idénynek, mert a jelek szerint Bruce Arians lemond a posztjáról. Az egészége miatt amúgy is felvetődött már nem egyszer a távozása, ráadásul a Cardinals szezonjai sem úgy alakultak a legutóbbi rájátszás szezonjuk óta, ahogyan eltervezték.
  • Jim Caldwell sem ússza meg a Black Mondayt, és menesztésre kerül Detroitban a riportok szerint. A legesélyesebb utód a Patriots védőkoordinátora, Matt Patricia lehet.
  • Deshaun Watson “elérte” célját, és addig kampányolt Bill O’Brien mellett, hogy a Texans beadta a derekát, és ad neki egy utolsó esélyt. O’Brien szerződése ugyanis már csak a következő szezonra ércényes.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!