Connect with us

Érdekességek

Így juthat rájátszásba a Packers

Aaron Rodgers visszatért, úgyhogy van remény! A Packers 7-6-tal áll és még akár össze is jöhet nekik a rájátszás. Nézzük hogyan:

 

1) Meg kell nyerni a maradék három meccsüket

Már ez sem lesz egy egyszerű menet, hiszen a Panthers, a Vikings és a Lions vár rájuk a következő három héten, ebből a Panthershöz és a Lionshoz ráadásul utazniuk is kell.

Tegyük azért gyorsan hozzá, hogy akkor is meglehet a rájátszás, ha kikapnak vagy a Pantherstől vagy a Vikingstól, azonban akkor segítség kell majd a Buccaneerstől és a Cardinalstól is. Előbbinek a Falconst, utóbbinak a Seahawkst kellene megvernie. Ezek nem túl valószínű esetek és túlbonyolítanál a számolgatást, úgyhogy maradjunk annál, hogy meg kell nyerni a következő három meccset.

 

2) A Seahawksnak egyszer ki kell kapnia

Ugyan a Packers jelenleg egy meccs hátrányban van, de ők nyernék a tiebreakert a Seattle-lel szemben. A Seahawks a Rams, a Cowboys és a Cardinals ellen játszik még idén, így közel sincs könnyű dolguk. Ez igazából reálisan meglehet a Packers szempontjából.

3) A Saints verje meg a Falconst

Itt válik érdekessé a történet, hiszen ha a Seahawks valamelyik meccsén kikap, akkor ha a Saints megveri a Falconst a 16. héten, akkor a Packers bejut (feltéve, hogy megnyeri a maradék meccseit). Ebben az esetben a 17. heti Panthers-Falcons a rájátszásba jutásról döntene, aki nyer, életben marad, aki viszont kikap, mehet csomagolni.

 

Tehát összességében a Packersnek a saját meccsein kívül három meccsen kell izgulnia. Ráadásul abból a háromból kettő is elég. Most vasárnap a Ramsnek kell szurkolniuk a Seahawks ellenében, de ha ott még nyerne is a Hawks, akkor jövő héten a Cowboysért kell szorítaniuk, amellett, hogy a Saintsnek is nyernie kell. Persze mit sem ér a számolgatás, ha bármelyik meccsüket elbukják a következő három hétben.

 

via FTW

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!