Connect with us

Érdekességek

Michael Thomas ma történelmet írhat

A 16. forduló egyik legjobban várt meccse a Falcons és a Saints összecsapása lesz, ami csoportelsőségről és rájátszásról is dönt egyben. A találkozó egyik főszereplője lehet Michael Thomas, a Saints első számú elkapója, aki egy rekord felállítására készül a következő két meccsen.

 

Thomasnak ugyanis 9 elkapásra van szüksége ahhoz, hogy neki legyen a legtöbb ilyenje karrierje első két szezonjában. Jelenleg 186 elkapásnál tart, aminél csak Odell Beckhamnek (187) és Jarvis Landrynak (194) volt több második szezonjának végére.

 

 

Michael Thomas már talán túl is teljesítette a felé támasztott elvárásokat, már ami a draftpozícióját illeti. Második körös játékosként igazi első számú elkapó mind a képességeit, mind a teljesítményét tekintve. Brees idén 102,6-os ratinggel dobál felé (12. legjobb az elkapók közt a ligában), 127 célba vételből 94 elkapása mellé csak 2 dropja van (4. legjobb drop rate a legalább 50 targettel rendelkező WR-erk közt) és megfutott útvonalanként 2,31 yardot kap el (6. legjobb a ligában) – ami az egyik legsokatmondóbb elkapó statisztika.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!