Connect with us

Hír

A Jets nyitott a felcserélésre

Több csapat számára is megkezdődött a felkészülés az offseasonre, köztük az áprilisi darftra is. Sokan keresnek irányítót, amit többen is egy újonccal orovoslnának, de nem mindegy, ki juthat majd el a csapat pickjéhez. Így van ezzel a Jets is, akik lehet biztosra mennek, és felcserélnek a számukra legjobbnak gondolt prospectért.

 

 

A Jets a tavalyi évhez hasonlóan idén is az 1/6-os cetli birtokosa, a jelnlegi irányítóhelyzetéből adódóan pedig valószínűleg idén nem ússzák meg a QB picket. Na de ki lehet a kiszemeltjük? Nincsenek könnyű helyzetben, hiszen egyrészt a Browns, a Giants és a Broncos is esélyes, hogy irányítót fog választani előttük, és egyelőre csak három olyan első körös játékos jelentkezett a draftra, aki értékben itt jó lehet (bár ez szubjektív): Sam Darnold, Josh Rosen és Josh Allen.

 

A másik két jelölt a legutóbbi két Heisman-trófea győztese lehet, Lamar Jackson, aki épp a mai napon hozta meg a döntést, hogy kijön az NFL draftra, illetve Baker Mayfield (akiről még nem tudjuk biztosan, hogy ott lesz idén), de őket nem mindenki tartja top10-es tehetségnek. Ha nem kettejük között van a kiszemelt jelölt, akkor lehet nem árt felcserélniük valamelyikükért. Meg is kapta a Jets GM-je, Mike Maccagnan a kérdést, hogy hajlandó-e meglépni ezt egy irányítóért.

 

Erre a kérdésre egy egyszerű igen a válasz. Ha van egy kiszemeltünk, akiről semmi pénzért nem akarunk lemondani, akkor megtesszük a szükséges lépéseket ahhoz, hogy hozzánk kerüljön a játékjoga.

 

Maccagnan három drafton van túl a Jetsnél, de még egyiken sem cserélt fel, most viszont itt van számára a lehetőség. A Richardson-csere miatt ugyanis két második körös draftpicket is birtokolnak, amivel könnyebben lehet alkudozni az előttük lévő csapatokkal. Hogy ki lehet az ő kiszemeltjük, azt ilyen korán még nyilván nem lehet tudni, na meg sok minden fog változni a draftig a játékosok megítélését illetően, ami miatt lehet nem is kell cseréhez folyamodniuk hogy az általuk leginkább preferált játékost kiválasszák.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!