Connect with us

Érdekességek

Keenum olyat hajtana végre, mint Tebow óta senki!

Tim Tebow-t lehet szeretni vagy nem szeretni, de rövidke profi karrierje során elért néhány eredményt, amiért mindenképp becsülni kell. Ilyen volt a Steelers elleni wild card győzelme a 2011-es szezonból, aminek a körülményeihez hasonlót azóta senki nem tudott véghez vinni.

 

 

Tebow első rájátszás meccséről beszélünk, a túloldalon irányító Ben Roethlisbergernek ezzel szemben nem hogy tapasztalata, de gyűrű is volt az ujján. Szám szerint 14. postseason meccsére készülhetett, de a debütáns Tebow elhappolta előle a győzelmet. Ezzel ő lett az utolsó olyan irányító, aki élete első rájátszás meccsén győzelmet aratott egy olyan irányító csapata ellen, akinek már 10+ meccse volt a rájátszásban.

 

És itt jön a képbe Case Keenum, akinek a történetét lassan filmvászonra kell vinni. Keenum nem titkoltan harmadik számú irányító lenne a csapatban, de Teddy Bridgewater lábadozási ideje alatt kellett egy megbízható backup, ha netán – a strapabíróságáról nem ismert – Bradforddal történne valami. Hogy mennyire jól érezték, az azt jelti, hogy Bradfordnak mindössze két meccs jutott idén, így a szezon nagy részét a Texansban és a Ramsben is átlag alatti szinten játsszó Keenumnak kellett elvinnie – azóta pedig már a Divisional Roundra készülnek Zimmerék.

 

Keenum Tebow-hoz hasonlóan most debütálhat a rájátszásban, ellenfele pedig a 13. postseason meccsére készülő Drew Brees lehet. Vajon 6 év után ismét megtörténik a váratlan?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!