Connect with us

Hír

Darnold bárhol játszana, de New Yorkban különösen

Sam Darnold, a USC irányítója hamarosan kikerül az NFL piacára és megmutathatja, mennyit is ér. Nagyon izgatott amiatt, hogy bármelyik franchise-hoz kerülhet és végre profiként dobálhatja a labdát. Egy rádióinterjúban szóba került a New York Giants, aki a második választási joggal rendelkezik, és akik valószínűleg Eli Manning utódját keresik – ami a tavalyi szezon után ugyanis nem lenne meglepő.

 Az valami hihetetlen lenne, ha kiválasztana a Giants és Eli Manning lenne a mentorom. Ha sikerülne hihetetlen sokat tudnék fejlődni a kezei alatt, ha ott lenne segíteni nekem.

-mondta Darnold.

Ennek kapcsán a Jets is felmerült, mint lehetséges csapat, hiszen ők a hatodik helyen draftolhatnak, és nekik is szükségük lenne egy stabil irányítóra. Erre a fiatal egyetemi irányító csak annyit felelt, hogy ott is elképesztően jó lenne játszani, és remekül érezné magát abban a csapatban is. Attól sem ijed meg, ha a Browns választja ki első helyen, tehát neki igazából mindegy hova kerül, csak végre a nagyok közt játszhasson.

Semmi nem ijeszt meg. Nagyon sokat foglalkoztam ezzel a USC-n és tudom, hogy ez a piac hatalmas, és még nagyobb New Yorkban. Rengeteget tanultam erről, és hogy hogyan legyek jelentősebb a kommunikációs téren is, nem csak a sportban.

Csak tippelni tudunk, hogy ki viszi majd el leghamarabb Darnoldot a drafton, hiszen mellette ott van még három másik, nagyszerű irányító, Josh Rosen (UCLA), Baker Mayfield (Oklahoma) és Josh Allen (Wyoming), akiket le kell győznie, hogy hamarabb válasszák.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!