Connect with us

Hír

Jordan Howard is örül Matt Nagy érkezésének

Nagy az öröm Chicagóban. A csapat tavaly kiválasztotta a jövő irányítóját, aki adott egy kis ízelítőt a képességeiből, idén pedig megszerezték azt az edzőt, aki a legtöbbet hozhatja majd ki belőle. Értelemszerűen ez nem csak a szurkolókra, de a játékosokra is nagy hatással van.

 

 

Az egyik közülük a futó, Jordan Howard, aki nagy örömmel fogadta Nagy érkezését a csalódást keltő John Fox éra után.

 

Jó érzéseim vannak vele kapcsolatban. Tavaly megmutattuk, hogy kezd kialakulni egy alap a támadósorban, amire lehet építkezni, és Nagy személyében a legalkamasabb jelölt érkezett erre a feladatra. Vele elhagyhatjuk az egysíkű játékhívásokat, és egy sokkal kreatívabb és modernebb támadósorrá válhatunk.

– mondta Howard.

 

A kreativitásra már tavaly is láthattunk példákat, hála Tarik Cohennek, de Nagy most a tökéletesített RPO-t is elhozhatja a Szeles Városba. Howard a futásaival kulcsszereplő lehet a taktika sikerességében, de egyelőre nem ártana Trubiskynek további lehetőségeket is biztosítani, ami viszont Ryan Pace general manager feladata lesz az offseasonben. Az viszont biztos, hogy érdemes lesz a Bears meccseit figyelni a következő szezonban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!