Connect with us

Hír

Josh Sittonre sem tart tovább igényt a Bears!

Nagytakarításba kezdett a Chicago Bears a salary cap növelése érdekében! Tegnap este még arról írtunk, hogy a kezdő linebackerüket, Jerrell Freemant vágták ki, miután mindössze 13 meccsen tudott pályára lépni két szezon alatt, most itt egy újabb játékos, aki szabadügynökké vált.

 

 

A Packerstől megszerzett guard játékára nem lehetett panasz, hiszen hozta a Wisconsinban megszokott színvonalat a chicagói falban is, de persze nem ingyen. 31 évesen, több sérüléssel a háta mögött úgy döntött Ryan Pace, hogy anyagi szempontból nem éri meg a folytatás, így lemondanak a játékjogáról. Két éve ugyanis egy három éves szerződést kötöttek a felek, de annak az utolsó, azaz a mostani szezonja opciós volt, amivel nem élt a Bears. Ezzel kicsivel több, mint $600 ezer halott pénzt benyeltek, de majdnem kerek $8 milliót spóroltak, Sitton pedig korlátlan szabadügynök lett.

 

A lépés nem lepte meg a szurkolókat, hiszen Sitton a Szeles városban sem tudott végig egészséges maradni, bár összesen 6 meccsen hiányzott két itt töltött szezonja alatt. Viszont Mitchell Trubisky fejlődése érdekében égető lenne összerakni elé egy olyan falat, ami lehetővé teszi számára a gördülékeny játékot, de egy olcsóbb és fiatalabb megoldást keresnek erre Pace-ék, amire a drafton kerülhet sor. Akár az első körben is, hiszen a 8. helyen választanak a játékosbörze első napján, ahová Quenton Nelson, az idei rookie class talán legjobb, legkészebb játékosa is lecsúszhat hozzájuk.

 

Sittonért pedig vélhetően lesznek jelentkezők a sérülékenysége ellenére is. A veterán guardnak ugyanis nem áll szándékában szögre akasztani a sisakot, elmondása szerint van még annyi a tankban, hogy a legmagasabb szinten játsszon még jó pár évet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!