Connect with us

Hír

Chris Bakert is kivágta a Bucs!

Nem csak Chicagóban van tisztogatás, de Jason Licht general manager Tampába is elhozta a kaszást! Doug Martin mellett egy másik veterántól is megváltak tegnap este.

 

 

A cut sorsára jutott Chris Baker, a tavaly igazolt defensive tackle is. A 30 éves belső védőfalember nagy reményekkel érkezett Floridába, ahol papíron remek párosnak tűnt a Gerald McCoy-jal való egyesülése a védőfal közepén, de hatalmas csalódást okozott a frigy már az első szezonjában. 14 mecsen kedzett, de közel sem volt olyan produktív, mint ahogy azt a Redskinsben megszoktuk nála. Ráadásul nem csak a pályán, de azon kívül is gondjai voltak vele a Bucsnak. Elég csak a decemberi Panthers elleni vereségig visszamenni, ahol az ő büntetésének köszönhetően sikerült a Panthernsek nyernie, és láthatóan nem zavarta őt ez, ami több csapattársánál is kiverte a biztosítékot.

 

Baker $3 millió garantált összeget keresett volna, ha március 19-én a rosteren van, de ezt megelőzték, így komoly veszteség nélkül vágták ki. Tavaly egy 3 éves, $16 milliós szerződést kötött a csapattal, de ilyen összegekről vélhetően lemondhat az idei éve után, ugyanakkor biztos lesznek megkeresései más csapatoktól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!