Connect with us

Hír

Repülhet CJ Anderson a Broncostól

Ahhoz képest, hogy mekkorát küzdött anno a Broncos CJ Anderson játékjogáért (RFA tendert tettek rá, majd meccselték a Dolphins ajánlatát érte), most úgy néz ki, hogy elköszönnek tőle. Hogy ez trade vagy cut lesz, egyelőre nem tudni, de az ESPN broncosos riportere szerint a csapat kész Devontae Bookernek átadni a kezdő posztot.

 

 

Anderson soha nem volt egy kimondottan elit futó, de még így is a jobbak közé tartozott. A Manning (részben Osweiler) vezette Broncosban volt két jobb éve, amikor 30 meccsen 1500 yardot és 13 TD-t szerzett úgy, hogy nem ő volt feltétlenül a kezdő. 2016-ban aztán megkapta a nagy pénzt, hogy rögtön meg is sérüljön, tavaly viszont karrierje első 1000 yardos szezonjával tért vissza. Ennek ellenére mégis úgy néz ki, hogy a 2016-ban 4. körös pick Booker lehet a befutó.

 

Booker újoncként elég jó volt, hozta Anderson szintjét, tavaly viszont semmi extrára nem volt képes és semmiképp nem nevezhetnénk jobb futónak. Így leginkább az szól mellette, hogy Anderson kivágásával 4,5 milliót spórolhat a csapat, és jobb egy Booker-Cousins duó (az irányítóra minden fölös dollár kell), mint egy Anderson-nem-Cousins páros.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!