Connect with us

Hír

The Philly Special

A Super Bowl legszebb, legmeghökkentőbb játéka az volt, amikor Nick Foles elkapott egy touchdownt. Negyedik kísérlet az ellenfél egy yardosán 38 másodperccel a félidő előtt. Doug Pederson pedig egy olyan játékot hívott, amit nem láttunk nem hogy az Eaglestől, de igazából egyik csapattól sem az egész szezonban.

 

 

Ezt a játékot Pedersonék nemrég tették bele a playbookba és kezdték el gyakorolni. A játék neve? Philly Special. A touchdown-passzt kiosztó tight end, Trey Burton így nyilatkozott róla:

 

Az egész rájátszásban megvolt ez a játékunk és heti egyszer-kétszer gyakoroltuk. Amikor meghallottuk a játékhívást, az első reakciónk az volt, hogy “a mesternek aztán vannak tökei”. Mi ezt a Philly Specialnek hívjuk. Ez megmutatta, hogy mennyire bízik a csapatban. Nem is hiszem el, hogy behívta ezt a játékot. Még mindig nem hiszem el, hogy adtam egy touchdown-passzt a Super Bowlon.

 

Doug Pederson parádés meccset hozott le a csapatával. A támadókoordinátor Frank Reich is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni róla:

 

Doug koncepciója az elejétől kezdve az volt, hogy agresszív lesz és azért lesz agresszív, mert hisz a játékosokban. Ezt tudatta is, éreztette is velük.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!