Connect with us

Hír

Fleener: Napról napra haladok, nincsenek nagy terveim

Miután Coby Fleenert elengedte a Saints májusban, a legtöbb ember arra gondolt: itt a vége. Fleener 2017-es agyrázkódását a mai napig nem heverte ki, ez volt a 87 játszott mérkőzése alatt az ötödik ilyen sérülése. Az Indy és a Saints egykori második köröse nagy reménység volt, Luck és Brees alatt minden lehetősége megvolt a kitörésre – 2013-ban és 2014-ben amúgy 32 meccsen 103 elkapásból 1382 yardot és 12 TD-t jegyzett. Fleener most az Athletic újságírójának mondta el, hogy mi a helyzet.

Nem tudom, mikor lépek újra pályára. Nehéz megválaszolni a kérdést, mert ha a tavalyi agyrázkódás után kérdeztek volna, akkor azt mondom, hogy ahogy csak tudok. De most csak a klisés választ tudom adni: napról napra tervezek, nincs előttem semmilyen cél kijelölve. Ha holnap tünetmentesen ébredek fel, akkor majd átgondolom újra.

 

 

Fleener karrierjének csúcsán elit TE-nek számított. 2013-2014 során összesen volt két elejtett labdája (116 elkapható célpontra), remekül blokkolt, és all-around segítette a csapatát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!