About the author

6 Comments

 1. 1

  makosteszta

  Én köszönöm a szerkesztőknek a játékot, az ilyenekre úgy szükség van a holtszezonban, mint a Browns-nak franchise QB-re. Remekül szórakoztam, és sokat megtudtam az NFL múltjáról.

  Ezt a kis kvízt meg csak úgy itt hagyom azoknak, akik tesztelni akarják a felszedett tudásukat. Jarredtől majd szeretném hallani hányadik próbálkozásra tudta hibátlanul kitölteni (nekem már megy). :P

  https://www.sporcle.com/games/hempick/winning-and-losing-super-bowl-qbs

 2. 2

  Jarred

  Hát elsőre csak 46/52 lett. Sajnos az összes írányító nevét én sem tudom halálpontosan leírni, és mire rájöttem, hogy hol írtam el a nevet, addigra már kicsit sok időt veszítettem. De nem baj, egy életre megjegyeztem, hogy Daryle Lamonica, és nem ennek különböző változatai.

 3. 3

  Solymi

  Jarred: Végre valaki aki nem azzal jön, hogy a 49. SB-n a Seahawksnak futnia kellett volna.
  A meccs után meg a következő napokban nem egy interjút és elemzést néztem meg arról a játékról.
  Egyrészt maga a play érthető volt, hisz elhanyagolható esélye volt egy esetleges INT-nek, ráadásul akár bejön (TD) akár nem (incomplete/yardszerzés) még így is lett volna idejük még 1 vagy 2 játékra az időkérés miatt, míg futásnál nem feltétlenül. Plusz amikor alkalmazták ezt a playt, mindig bejött, jól fel volt építve.
  Másik része, hogy Lynch sikeres RZ futásainak százaléka igen alacsony volt, a Pats védelem akár ki is tolhatta volna onnan.
  Gyakorlatilag annál a playnél a Patsnek minden összejött, hisz ahogy mondtad, hiába gyakorolták több felállásban is (vmelyik Road to Win videóban benne is van), nem sikerült kivédekezniük ezt a játékot egyszer sem.
  Itt sokat köszönhetnek annak, hogy tudták mi lesz a play és hogy Browner meg tudta fogni az emberét, így Butler nyílegyenesen mehetett az emberére.
  Ez még így is kevés lett volna, viszont Lockette (?) nem fedezte eléggé a labdát, hisz nem várt embert, így Butler simán rárabolhatott a labdára.

  Amúgy meg szeretném én is megköszönni a játékot, bár nem vettem részt benne, de jó volt és jó lesz visszaolvasgatni ezeket a leírásokat, elemzéseket, párosításokat. :)

 4. 4

  Arnold Patsenegger

  Az egyik legjobb cikksorozat / játék volt az oldalon. Imádtam, voltak régi döntők amiket megismerhettem és nézhettem… És volt vita is bőven. Kicsit felpezsdült ezáltal az élet itt az offseasonben. Köszönet érte mindenkinek.

  És a GOAT Szuper Bowl is pont az lett amire vártam, nem titkolom a 49. SB a szívem csücske… Minden megvan benne.
  Előzmény, Sztori, utóhatás… Rengeteg izgalom és Katarzis és Butler a kis UFA a semmiből berobbant…. Tökéletes.

 5. 5

  renningan

  BTW mi végig azon az állásponton voltunk, hogy nem volt olyan rossz play :)

  https://fuzovelkifele.com/2015/05/playelemzes-a-malcolm-butler-interception/

 6. 6

  Solymi

  Igaz is, erre nem emlékeztem, de jó elemzés volt.

  Illetve módosítanám annyiban a kijelentésemet, hogy valóban Wilson passza se (vagy egyáltalán nem) volt optimális, mert nagyon az elkapó elé dobta.

  Ez a kis videó meg a Pats szemszögéből mutatja meg a játékot.
  https://www.youtube.com/watch?v=MeNYQaS3rZI

  És ne feledkezzünk meg az előtte való playről se, ahol Hightower leütközi Lynchet és Ayers meg leüti a kezét, hogy ne tudja benyújtani. Az se semmi momentum volt.

  https://www.theplayerstribune.com/en-us/articles/akeem-ayers-rams-super-bowl-patriots

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team