Connect with us

Hír

Josh Gordonnal minden rendben, akár már az első héten is játszat

A Cleveland Browns nemrég felhozta Josh Gordont az aktív rosterre, most pedig az NFL is engedélyezte, hogy a tehetséges, de drog és alkoholproblémákkal küzdő elkapó pályára léphessen az alapszakaszban.

 

 

Josh Gordont már többször eltiltották tiltott szerek használata miatt, sokszor volt elvonón is, de állítólag tavaly rendbe rakta az életét. Ezért is volt érdekes, hogy kiírta Twitterre, kihagyja az edzőtábor elején az egészségügyi tervének részeként. Ez meg is történt, majd visszatért a csapathoz, azonban az NFL-nek is meg kellett győződnie róla, hogy tényleg teljesen tiszta. Ez szombatig meg is történt, ugyanis  Gordon tegnap zöld utat kapott a ligától.

 

Gordonért 2012-ben 2. körös picket áldozott a Browns a Supplemental drafton, újoncként 50 elkapásból 805 yardot és öt TD-t szerzett. Majd jött a 2013-as szezon, amikor 14 meccsen 1646 yardot és kilenc kilenc TD-t tett a közösbe, Pro Bowler és All-Pro lett, majd rögtön el is tiltatta magát 2,5 évre. Tavaly térhetett vissza, most pedig újra teljes értékű tagja lett az NFL-nek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!