Connect with us

Hír

Bradynek elege van Belichickből

Szeptember 25-én jelenik meg Ian Connor könyve “Belichick: The Making of the Greatest Football Coach of All Time”, tehát Belichick: A valaha volt legjobb futballedző története címmel, ebben pedig a szerző nagyjából 350 személlyel beszélt Belichickről és a Patriotsot érintő témáról. Egyelőre a feltehetőleg legnagyobb port kavaró részből kerültek részletek napvilágra, ahol Tom Bradyről és az ő Belichickkel való kapcsolatáról van szó.

 

Ha 18 évig házasok vagytok egy mogorva fickóval, aki sosem dicsér meg és mindig az arcodba mászik, akkor egy idő után el akarsz válni. Tom tudja, hogy Bill a liga legjobb edzője, de már elege van. Ha Tom megtehetné, szerintem elválna tőle.

– mondta Connornak egy forrás, aki közelről ismeri az irányítót és az edzőt is.

 

 

A könyv szerint Bradynek annyira elege volt már, hogy márciusban azon gondolkodott, egyáltalán folytassa-e. De a Garoppolo csere után kötelességének érezte, hogy visszatérjen 19. szezonjára is, hiszen ha visszavonult volna vagy cserét kért volna, az egész New England-i közvéleményt egy “dühös csőcselékké” változtatta volna.

 

A könyv szerint Brady családja régóta azt érezte, hogy Belichick valamikor kitolná az ajtón franchise irányítóját, mielőtt ő készen állt volna a visszavonulásra. Brady testvére, Nancy úgy vélte, hogy Tom szerint Belichick ugyanazt fogja vele csinálni, mint amit a Colts csinált Peyton Manninggel.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!