Connect with us

Hír

Mariota játéka veszélyben, Bortles visszatér, harmadik irányítóval a Panthers

Sorsdöntő mérkőzésre készül a Tennessee Titans csapata, ugyanis a Colts elleni zárófordulós találkozó arról dönt, melyik csapat mehet a rájátszásba (kivéve ha döntetlen lesz). Ezt a meccset azonban könnyen lehet, hogy kezdő irányítójuk, Marcus Mariota nélkül kell megvívniuk. Mariota a Redskins ellen szenvedett múlt héten könyöksérülést és állítólag még mindig zsibbad a teljes jobb keze. Ez négy nappal a sérülés után nagyon rossz jel, tehát a valószínűbb forgatókönyv az, hogy Blaine Gabbertnek kell kivezetnie a pályára a Titanst a Colts ellen – bármennyire is fontos a találkozó.

 

 

A Jaguarsnál megunták a Kessler-kísérletet és ismét Blake Bortles fog kezdeni, mikor a Texans ellen pályára lépnek a jaguárok a zárókörben. Kessler négy meccsen kezdett, az utolsón lecserélték, majd Bortles “vezette” győzelemre a csapatot a Dolphins ellen, még ha ehhez nem is volt igazán sok köze az irányítónak. Most újra ő fog kezdeni, de nagy kérdés, van-e jövője a csapatnál.

 

A Pantherst az ág is húzza, Cam Newton sérülése után Taylor Heinicke is kidőlt, a csapat ráadásul IR-re is tette egy könyökérüléssel, amit az előző, Falcons elleni összecsapás során szenvedett el. Így minden bizonnyal a múlt héten a gyakorlócsapatból felhozott Kyle Allen fog kezdeni a párducoknál a semmiről nem szóló Saints elleni derbin.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!