Connect with us

Hír

Több csapat is érdeklődne Todd Bowlesért, ha kirúgná a Jets

Hamarosan véget ér az alapszakasz, ami tizenkét csapat számára üdítő, a resztlinek viszont gyomorideget okozhat. Az alapszakasz vége a Black Monday-t, azaz a vezetőedzők kirúgását is jelenti, aminek Todd Bowles is részese lehet.

 

 

A New York Jets trénere alatt ingoványos a talaj, hiszen a 2015-ös 10-6-os debütálást csupa negatív mérlegű szezon követte. Ráadásul ott van a franchise új reménysége Sam Darnold személyében, akit nem a védőoorientált Bowles fog felépíteni, az is biztos. Emiatt elképzelhető, hogy útilaput kötnek a talpára a szezon végén, ám a pletykák szerint nem kell azon idegeskednie, hogy ne találna munkát. Mike Garafolo, az NFL Network munkatársa néhány kollégájának információira hivatkozva elmondta, hogy három csapat is gondolkodhat az 55 éves szakember alkalmazására, ha kikerülne az edzőpiacra. Az érdeklődők a Green Bay Packers, a Cleveland Browns és az Arizona Cardinals lehet – mindhárom csapat szakmai stábjában megfordult már.

 

Noha Garafolo csak ötletelésként dobta be, néhányan megerősítették abban, hogy igenis elképzelhető, hogy a nevezett csapatok, sőt akár mások is elhívják majd interjúzni ha szabadúszó lesz. Bowles egyik első munkája a fociban visszavonulását követően épp a Packersnél akadt, ahol a játékosmegfigyelőkkel dolgozott. Clevelandben négy szezont töltött, ahol a secondaryvel foglalkozott, míg a Cardinalsnál két évig volt védőkoordinátor. Az NFL társadalom nagy részének fennakadt a szeme, hogy Bowles ennyire kelendő lehet, de nem gondolom, hogy ez a három csapat őt nevezné ki. A Brownsnál és a Cardinalsnál hasonló helyzetbe ütközne mint most a Jetsnél, míg a Packers megtalálta az ideális védőkoordinátorát, akire Bowles érkezése esetén nem lenne szükség. De láttunk már furcsaságokat az NFL-ben, úgyhogy semmin ne lepődjünk meg…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!