Connect with us

Hír

Weddle: Senki nem akar velünk találkozni!

A Ravens védelme egész éjjel rettegésben tartotta Philip Riverst. Két interceptiont is szereztek a hollók és négyszer tudták sackelni a Chargers irányítóját. A NextGenStats adatai alapján dropbackjei 43,9 százalékán helyezték nyomás alá Riverst, ennél többet pedig nem kellett idén nyomás alatt dolgoznia az irányítónak. És ha passzolni tudott, akkor sem volt sok sikerélménye, mindössze 51,7-es passer ratinget produkált és csak kétszer tudott 10+ yardos pontos passzt elereszteni. A Chargers pedig közel sem került a 28 pontos átlagához.

 

 

A Ravens egy borzasztóan veszélyes csapat jelenleg, talán rájuk a legnehezebb felkészülni egy hét alatt, hiszen mind támadó-, mind védőoldalon nagyon kreatívak, sokoldalúak, ráadásul az offense annyira különbözik minden más támadósortól, hogy ez még nehezebbé teszi a felkészülést. Nem véletlenül gondolja Eric Weddle, a Ravens safetyje, hogy senki nem akar velük találkozni a rájátszásban.

 

Mit csinálunk mi? Nagyon jól védekezünk és kontrolláljuk a meccset támadóoldalon. Kiváló a speciális egységünk is. Miért ne nyerhetnénk a rájátszásban? Ezek az összetevői a győzelemnek. Mindenkinek van esélye és ha bejutunk, bárki ellen jó esélyünk van. Tényként tudom, hogy senki nem akar velünk találkozni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!