Connect with us

Hír

Suh úgy lett a legjobban fizetett védő 2015-ben, hogy voltak jobb ajánlatai is

2015-ben Ndamukong Suh egy 6 éves, $114 milliós szerződéssel lett a legjobban fizetett védőjátékos a ligában. Ám a Super Bowl előtti interjúk során elmondta, hogy voltak ennél jobb ajánlatai is.

 

 

A 32 éves védő elmondta, hogy abban az évben nagyon közel állt ahhoz, hogy Detroitban maradjon, de aztán nem egyezkedtek a felek fizetési elképzelései a piacnyitás kezdetére. Itt jött képbe a Dolphins, aki a csillagokat is lehozta a DT számára még a hivatalos nyitás előtt, így több vetélytársat is hamar kivett a képből. Ám Suh arról számolt be, hogy több olyan csapat is volt, amely nagyobb összeget kínált volna neki a Dolphinsnál, csak Tannenbaumék voltak a gyorsabbak, de nem nevezte meg melyek voltak azok.

 

A Dolphins végül három szezon után megvált tőle, mert nem érte meg végül ez a temérdek összeg Suh játékjogát, így került a Ramshez – mivel most Super Bowlra készülhet, aligha bánja. Les Snead egy 1 éves, $14 milliós szerződéssel csábította csapatához a védőt, de Suh nyilatkozata szerint nem a pénz motiválta, hanem az akarat, amit a Rams megkeresése során tapasztalt. Ugyanakkor elmondta, hogy ő nem üzletember, és édesanyja arra tanította meg, hogy ne égessen fel maga mögött hidakat, így bármelyik korábbi csapatához szívesen visszatérne ha úgy adódik.

 

Erre márciusban lehet lehetősége, ugyanis szabadügynök lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!