Connect with us

Hír

Az egyetem sackkirályát kitiltották a combine-ról

Az NFL sosem felejt! Lehetsz te egyetemi rekorder, ha korábban balhéba keveredtél, akkor onnantól meg vagy béklyózva. Ez lett a veszte Jaylon Fergusonnak is, aki lemarad a scouting combine-ról.

 

 

Tudjuk, hogy nem a sackektől lesz valaki jó pass rusher, erre az egyetemi szint remek bizonyítékot kínál. Ettől függetlenül nem néz ki rosszul az önéletrajzodban, ha te vagy ennek a rekordere az NCAA-ben, márpedig Ferguson a 45 zsákolásával bezsebelhette ezt a címet. A Louisiana Tech passzsiettetője a közvéleméyn szerint leghamarabb a második körben mehetne ki az áprilisi drafton, de egy jó combine-nal akár az első kör végébe is becsúszhatna. Nos, ez ebben a formában nem fog megtörténni.

 

Ferguson meghívóját ugyanis visszavonta az NFL, mivel a játékos freshman szezonjában verekedésbe keveredett egy McDonald’sban, a liga pedig szigorúan tiltja a nyilvános balhékba keveredő játékosok meghívását az eseményre. A játékos ügynöke panaszlevelet írt az NFL-nek, mondván nevetséges, hogy egy 4 évvel ezelőtti hiba miatt élete lehetőségét hátráltatják ezzel a döntéssel. Bár Ferguson megtanulta a leckét, és kifizette a 189 dolláros bírságát, többször is figyelmeztették már amiért megszegte az egyetem szabályait, ami szintén ronthat az összképén.

 

Jeffery Simmons (aki végül sérülés miatt amúgy sem tud részt venni az eseményen) és Preston Williams után tehát három főre bűvült a combine-ról kitiltott játékosok listája.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!