About the author

6 Comments

 1. 1

  Fanyul23

  Giants: ebből a nyilatkozatból is csak az jön le hogy ködösítés megy. Elég lett volna annyit mondani hogy majd 1-2 éven belül meglátjuk. Lehet megtetszett a magas draftcetli használat, lassan rutin lesz belőle.
  Mivel Eli nem vonult vissza, ezért QB megoldás idén sem lesz, semmi jele nem mutatkozik hogy a két TOP QB-ért kaparna a csapat. Ergo nyújtjuk tovább a rétes tésztát, talán legalább erősödik a csapat a draftról pass rusher-rel meg támadó falemberrel, akkor reménykedni lehet hogy ebben az erősen meggyengült csoportban akár PO is összejöhet, de SB álmokról nem lesz értelme beszélgetni se.

 2. 2

  d zoli

  Pedig most van a 4 évente visszatérő dolog amikor az AfcEeasttel játszanak. Két ilyen évben SB volt. Jó lesz idén a Gilletteben látni őket. Naaaagy Pecc győzelmet várok.

 3. 3

  Fanyul23

  Jelenleg nincs könnyű ellenfél csoport nekünk. A Pecc drukkerek meg mindíííg naaaagy pecc győzelmet várnak, 2007-ben is így volt.

 4. 4

  tmbb

  ja, csak tudtommal az első olyan találkozó lesz azóta, hogy nem Tom Coughlin a HC.

 5. 5

  Fanyul23

  Valóban.

 6. 6

  goodell

  Világklasszis AB nem kérdés, de ilyen primadonna nem kell a ninersnek. Nem szeretném ott látni, maximum valami minimális ellenértékért jöhet és egy kis apróért, ami esélytelen.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team