Connect with us

Hír

Ezt tudtuk meg a combine sajtótájékoztatóin – 2. rész

A szezon után az NFL Scouting Combine az első olyan esemény, ahol a főedzők és general managerek kiállnak a sajtó elé és válaszolnak kérdésekre. Ilyenkor rengeteg érdekes dolgot tudunk meg, ezekből szemezgettünk most és a mai minisorozatunk további részeiben. Az első részt ITT találjátok. 

Bengalsnál cáfolták a híreket, miszerint elcserélnék John Rosst, a valaha volt leggyorsabb NFL-játékost.

Ugyan nem a sajtótájékoztatóról tudjuk, de állítólag az Eaglesnél ellenben elcserélnék korábbi első körös elkapójukat, Nelson Agholort, aki ötödik éves opcióján játszana 2019-ben. Arról külön beszámoltunk, hogy Nick Folest nem tageli a csapat, így a Super Bowl MVP szabadon igazolhatóvá válik. A hírek szerint a Jaguars a favorit a megszerzésére.

Ravensnél John Harbaugh elmondása szerint Gus Edwards a csapat első számú futója, azonban versenyhelyzetet fognak teremteni a poszton. Futóhír még, hogy a Packersnél Brian Gutekunst general manager hisz abban, hogy Aaron Jones lehet a csapat három downos futója, azonban ehhez sokat kell még dolgoznia. Matt LaFleur főedző mindeközben azt mondta, hogy szerinte az a leghatékonyabb, ha váltogatják Jonest és Jamaal Williamst.

Jaguarsnál ismét elmondták, hogy jelenleg Blake Bortles a csapat irányítója. Emellett Leonard Fournette-ről kijelentett Doug Marrone, hogy ő lesz a csapat igás lova.

Ha már ennyire futós lett ez a cikk, a 49ersnél Jerrick McKinnon lesz a csapat első számú futója, amint felépül a sérüléséből – mondta Kyle Shanahan.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!