Connect with us

Hír

Gronk: A tested rommá tétele nem az, amit az agyad akar

A Patriots tight endjét, Rob Gronkowskit megkérdezték, hogy vissza fog-e vonulni a Super Bowl után. A válasza? “Igen, nem, talán”.  Szóval ezzel kapcsolatban értelemszerűen nem tudtunk meg semmit, de azért egy másik válasza elgondolkodtató. Nem csak nekünk, de minden bizonnyal ő is ezeket fogja mérlegelni a jövő héten és a holtszezonban, mikor arra gondol, visszatérjen-e még a futballpályára.

Nagy küzdelem a szezon. Egyszer fent, egyszer lent. Nem fogok hazudni és azt mondani, hogy minden hét király. Egyáltalán nem. Sokszor nagy ütésekbe szaladsz bele. Őszintén, elképzelni, hogy folyamatosan megütnek, miközben próbálsz arra törekedni, ami szeretnél lenni minden nap… Ez kemény dolog. Ütéseket kapni a combodra, ütéseket kapni a fejedre. A tested rommá tétele nem az, amit az agyad akar. Amikor sanyargatják a tested, az elveszi a kedved. Ezzel pedig együtt kell élni az egész szezonon át. Ezzel együtt kell élni a meccsek közben is.

 

Gronk három meccset hagyott ki idén és többször limitált volt bokasérülés miatt, de a rájátszásban hét kivételével az összes snapen fent volt és egészségesebbnek tűnt, mint egész szezonban. A szavai egyértelműen jelzik, hogy egyáltalán nem biztos, hogy visszatér a 10. szezonjára a kiváló tight end.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!