About the author

7 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Mindannyian tudjuk, nála nagyon benne van a pakliban a visszavonulás. Ugyanakkor bizakodom, hogy majd az egyik szezon záró vad buliban Edelman a szavát veszi Gronk-nak, még egy évet lenyom.

 2. 2

  Tamasi Antal

  Igazából abban reménykedem, hogy befejezi. Nem kell semmit bizonyítania, nem lehet hiányérzete, szezon közben a játékát látva, úgy éreztem, mintha muszájból játszana. Hiányozna persze nekünk, de nem szeretném összetörve, elbutulva látni.

 3. 3

  Hurrá Torpedó

  Még van 2019-re szerződése. Azt még lenyomja, aztán elköszön. Szerintem.

 4. 4

  d zoli

  Amióta a WHAM Block a fő melója és néha kell elkapnia, magáratalált.

 5. 5

  kitalaltnev

  Értelek, és egyetértek azzal, hogy hogyan nem szeretnénk majd őt látni… Azonban ő nem erre fog gondolni a döntésénél szerintem. Ha még érez magában maradék ambíciót, akkor lenyomja a hátralévő egy évet, ellenben ha már büdös felkelni és edzésre menni, akkor visszavonul.

 6. 6

  gergerger

  Nem láttam minden meccsüket, de nekem úgy tűnt idén mintha már cél lett volna hogy passzjátékban ahol nagyon gyilkolhatják csak tényleg a legszükségesebb esetben vegyék elő, szerintem ezt akár a következő évre évekre is megbeszélheti az edzőkkel. Igazából úgy tűnik hogy rájátszásig eljutnának nélküle is ott meg már csak pár meccset kell lehozzon.

 7. 7

  Kopi3.14

  Ráadásul ne feledjük, korábban is igen sokat kellett kihagynia sérülés miatt, amik után erre a szintre visszatérni szinte a volt
  csoda

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team