About the author

7 Comments

 1. 1

  DrBaji Mihály

  És a Denver ehhez képest B??

 2. 2

  DeLigt

  Jövőre top 5-ben húznak majd, de már idén akár jöhet a qb draft addig is tanul Dalton mögött

 3. 3

  Arnold Patsenegger

  Megelőztél :) Én is pont így gondolom.

 4. 4

  Leonidasz007

  Nem is értem a kérdést. A Bengals visszaigazolt egy nagyon rossz játékost, horrorrosszegert, ezen kivul egy rettentoen serulekeny tight endet es ennyi. Nem erosodtek sehol de mèg egy rossz uzletet is csinaltak plusz lett meg lyuk burflict elkuldesevel. A Broncos ehhez kepest hozott 3 eleg jo jatekost a kezdobe es mindossze Paradist engedtek el a kezdobol. Ossze se hasonlithato a ketto. Ott is sok a lyuk, de azért mégiscsk történt vmi előrelépés, még ha alapvetően az is se egy jó piac. Itt semmi eéőrelépsé nem történt, hanem konkrétan hátra. Egyebkent B- csak a pontossag kedveert.

 5. 5

  kitalaltnev

  Pediglen teljesen érthető a koncepciójuk. :) 2019 előre kuka. Nem költenek. Minek? A csoportbeli PO-s helyek már most is elúszni látszanak, így a liga uccsó helye van megcélozva. Amit követően viszont 2020-ra elsőként qb-t húznak, a felhalmozott zsozsóból meg a támadófal fog összeállni, ill. a védelembeni lukakat is tömködhetik.

 6. 6

  Gergely Angyal

  Valamiben had ne kelljen már borúsan látni a broncossal kapcsolatosan…

 7. 7

  Kopi3.14

  Ahhoz, hogy ez sikeres tankolás legyen, nem kéne esetleg gyűjteni még pár draft cetlit jövőre? Esetleg a pénzzel arra várnak, hogy Rosen szabaddá válik és rá lecsapni? (Mondjuk rá sok pénzt áldozni érdekes dilemma lenne megint.)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team