Connect with us

Hír

Tovább erősíti a futójátékát a Ravens

A Baltimore Ravens csapata egy három éves, 18 millió dolláros szerződést adott a tight end Nick Boyle-nak – amiből $10 millió garantált.

Elég érdekes lépés ez, ugyanis tavaly a Ravens az első- és a harmadik körben is tight endet választott a drafton és most egy harmadiknak ad a poszton top15-ös szerződést a csapat. Ráadásul olyan tight endnek, aki soha életében nem kapott még el TD-t a profik közt és egy szezonban sem lépte át a 215 elkapott yardos határt. Boyle-nak négy szezon alatt ugyanis 75 elkapása, 613 yardja és 0 TD-je van. Lamar Jacksonnal a kezdőben 9 elkapást és 70 yardot jegyzett.

De nem a passzjátékban nyújtott teljesítményéért fizetik meg, hanem azért, amit a futójátékban nyújt. Boyle a 11. héttől kezdve (Lamar Jackson első kezdő meccs) 196 futásblokkoló snapen volt a pályán, ami a legtöbb volt a posztján. A Ravens tehát látványosan arra fog építeni 2019-ben is, hogy minél többet fussanak és kihasználják Lamar Jackson különleges képességeit. Hogy ez mennyire lesz sikeres, az kiderül, de az egyik legérdekesebb offense lesz a Ravensé a következő szezonban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!