Connect with us

Hír

A harmadik körben megindultak a futók, mi a baj Gurley-vel?

Az első körben egy futó kelt el Josh Jacobs személyében, így vártuk a második napon, hogy elkezdenek kimenni az RB-k, ami így is lett. A második körben csak egy, azonban a harmadik öt futó is csapatot talált magának. Íme, ki és hol húzott magának running backet a második napon:

53. Philadelphia Eagles: Miles Sanders, RB, Penn State

70. Los Angeles Rams: Darrell Henderson, RB, Memphis

73. Chicago Bears: David Montgomery, RB, Iowa State

74. Buffalo Bills: Devin Singletary, RB, Florida Atlantic

87. New England Patriots: Damien Harris, RB, Alabama

102. Minnesota Vikings: Alexander Mattison, RB, Boise State

Az Eagles Saquon Barkley utódját választotta Miles Sanders személyében, aki talán épp elődje miatt nem került akkora rivadlafénybe, pedig elég jó kis játékos. A sasok LeSean McCoy óta nem draftoltak ilyen magasan futót. A Rams érdekes módon két harmadik körös pickjével felcserélt és kiválasztotta Derrell Hendersont, aki mindössze a csapat második pickje volt az idei játékosbörzén. A holtszezonban nem engedték el Malcom Brownt a Lionshöz, most pedig elég sokat adtak egy futóért, így felmerül a kérdés, hogy mi van Gurley térdével?

A Bears megtalálta Matt Nagy Kareem Huntját, a Bills pedig az új LeSean McCoyt, mindkettejüktől sokat lehet várni új csapatukban. A Patriots úgy érezte, nem hagyhatja bent Harrist, pedig eléggé telített a poszt, a Vikings pedig talált egy backupot Dalvin Cook mögé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!