About the author

28 Comments

 1. 1

  Gergely Nagy

  Ebben az évben ő vállalta be a 4 hét eltiltást. Ez valami beteg perverzió a Pecccnél.

 2. 2

  Tamás

  Nem meglepő.
  Mikor játszott huzamosabb ideig, család nélkül a Patriots?

 3. 3

  ducksfan

  Amíg nem BB üli ki, addig nincs gond ☹️

 4. 4

  Matyika29

  Ő vesztette el a fogadást… :D

 5. 5

  Győri Gábor

  4 meccses eltiltás, újabb gyűrű! :D

 6. 6

  Vicgeordie

  “A liga el is végeztetett vele egy random tesztet a visszavonulása után, de még a visszatérése előtt.”

  amúgy azt mondja már meg valaki, hogy milyen jogon ellenőriznek egy civilt? ez kb olyan, mintha nyugdíjba mennék, de utána egy hónappal a volt munkáltatóm jönne hozzám, hogy egy jó alkoholszondázást csináljunk már légyszi :)

 7. 7

  Sestertius

  Az a baromi érdekes, hogy a komondor pecc drukkerek még ezen is fel tudják szívni a vizet…. holott itt tényleg nincs semmi látnivaló.. visszavonult, szedett valami, ami a ligában tiltott (nyilván teljes joggal tiltott a tesztoszteron amúgy)… visszatért, szabály szerint eltiltják 4 meccsre, kész.. mindenki tudott róla nincs semmi probléma..

  mondjuk azt nem értem, hogy az egykőtök azon siránkozik, hogy már megint a peccet bántja a csúf gonosz liga brühühü..
  a másik meg leírja, hogy “Egyébként 2016 óta több mint 120 játékost tiltottak el, ebből 4 játszott a Patriotsban”… most akkor döntsétek már el… :D :D

 8. 8

  katonadani

  nem volt hivatalos visszavonulása

 9. 9

  Antal Kovacs

  “Watson sem nálunk, hanem még az előző csapatánál szerezett.” – a cikk szerint Watson civilként szerezett

 10. 10

  csak ezt ne

  OK ebben igazad van, visszavonultként szedte be.

 11. 11

  cshemiv8

  Te neked pecc drukker fóbiád van?KI siránkozik?

 12. 12

  Antal Kovacs

  abban meg neked van igazad hogy nem Pats-esként szedte :D

 13. 13

  Vicgeordie

  áh, köszi. mi kell amúgy ahhoz, hogy hivatalosan is visszavonulj?

 14. 14

  katonadani

  konkrét procedúrát nem tudom, biztos van valami papír hozzá (vagy lehet, hogy nincs), de szerintem Watson hivatalosan nem jelentette be egyébként, hogy visszavonul (szezon közben mondott ilyet, hogy majd év végén megteszi)

 15. 15

  csak ezt ne

  Igen a Patriots egy összetartó család, ahogy írod. Legfeljebb buta haterek hiszik el, hogy a labda leengedése (egy folyamatosan bucira pofozott ellenfél ellen), meg a félelmetes Jets lefilmezése (ugye egy rettegő 2007-es Pats, a bizonyos 16-0-ás) a sikerek titka. A liga érthetően próbálkozik, hogy valahogy megtörje a minden kiegyenlítő szabály ellenére már-már nyomasztó dominanciát, eddig szánalmas eredménnyel.

  Egyébként 2016 óta több mint 120 játékost tiltottak el, ebből 4 játszott a Patriotsban, Ninkovich és Edelman tiltott szer, TB kamu, Gordon már eleve függőként érkezett, teljes szezonos eltiltáson is túl, a Pats próbálja megmenteni, leszoktatni. Watson sem nálunk, hanem még az előző csapatánál szerezett. Úgyhogy én ezt nem érzem kirívónak, amikor van például olyan csapat amelyik ugyanebben az időszakban 14 eltiltást szedett össze.

 16. 16

  Sestertius

  senki ;) a pecc drukkerek nem olyan típusúak :D

  én a szemellenzős embereket nem szeretem, és az ilyeneket a siker többnyire maga köré gyűjti mint a lepkéket a lámpa :) így végérvényben.. lehet, hogy nem is a pecc drukkerekkel van a probléma, csak a sikert övező vaksággal

 17. 17

  Sestertius

  azt hittem, hogy a szelektív vakság nem társul szelektív asszociációs készség hiányával :D

 18. 18

  Gergely Angyal

  CSALÓK :D

 19. 19

  csak ezt ne

  Mivel én vagyok a másik (komondor pecc szurkoló, ahogy szíveskedtél fogalmazni), érdeklődnék ki az egyik, a brühühüző, mert én nem látok ilyen hozzászólást. Ha esetleg nincs is ilyen hozzászólás, akkor meg miről is írtál, vagy legalábbis próbáltál?

 20. 20

  conspiracy theory

  Ha úgy vesszük, nem nyugdíjasként is megtagadhatja bárki a részvételt egy ilyen teszten. Persze ez automatikus következményekkel jár.
  Amúgy mitől “életszerűtlen”, hogy a liga kollektíven érvényes szabályainak egyikében benne van/lehet, hogy visszavonulás után pl. egy évig még jöhet egy ellenőrzés, tekintve, hogy a visszavonulásból is vissza lehet vonulni? Ha nem így lenne, akkor ez egy gyönyörű kiskapu lenne arra, hogy a játékosok kihasználják ezt egy kis tuningra.
  Aki meg véglegesen visszavonul, az simán mondhatja, hogy bocsika srácok, de nem adok mintát.

 21. 21

  Sestertius

  :D :D én is pont ezt akartam javasolni…

 22. 22

  cshemiv8

  Csak mert sokadik kommentedben veszed elő a pecc szurkoló kártyát:P Nem kell siker a szemellenzőhöz,elég ha elfogult vagy kedvenc csapatod iránt,ezért vagy szurkoló.Gyanitom te sem egy sikertelen időszakában szerettél bele a ravensbe.Voltak ott is jó évek,de a bácsik már befejezték:) És ha valaki beirja orditva ehhez a cikkhez hogy kötsög Goodell kötsög liga,még az is jogos,hiszen tudjuk mennyire következetlen.Begyűjti a WADA részére az éves strigulákat és szezon közben nem piszkálják a ligát meg a játékosokat.

 23. 23

  Sestertius

  Szerintem a szurkoló nem azért szurkoló mert szemellenzősen látja csapata ténykedését :)
  Számomra az az érdekes, hogy egyetlen másik csapat szurkolói se kezdik úgy egy eltiltós cikk alatt, hogy a kövsög Goodell, köcsög liga, köcsög mindenki már megint minket szivat.. csak minket, mert mi vagyunk a pecc akit mindenki utál.. ez a mártírkodás ami elég idegesítő :)

  De tisztelet a kivételnek :)

 24. 24

  csak ezt ne

  Sajnos annyira töröd a magyart, hogy nem tudom kihámozni a szavaid értelmét. Látom alkalmazol bonyolultabb szavakat is a hangulatjelek között, de értelmet még nem sikerült belecsempészni továbbra sem. A “szelektív asszociációs készség hiányával”, ez talán ismét valami pejoratív akar lenni, erre tippelnék az eddigiek alapján, de nem erőltetném veled tovább a kommunikációt, mert csak mélyebbre megyünk egy nagyon sötét erdőben.

 25. 25

  Tizenkettes

  Huncut fiú ez a Ben. Nem jó omen ez a 4 meccses eltiltás. Legyen 2, 3 vagy 5. De ne 4! :)

 26. 26

  cshemiv8

  Persze hogy nem kezdik mert nem olvassák.Chiefsnek évekig egy szurkolja volt?Nem hir értékü ha a billsből eltiltanak valakit(sorry bills fanok)Majd ha fél ute tábor ravens fan lesz majd akkor idegeskedj??

 27. 27

  Zoltán Debreczeni

  Amúgy mi alapján osztják a PED büntetéseket? Ne mondja nekem senki, hogy nem sáros a liga 86,5 százaléka.

 28. 28

  Mr Foherty

  Ezek szerint idén ő lesz a Super Bowl MVP.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team