Connect with us

Hír

Beckhamnek még hozzá kell szoknia Baker erős karjához

Odell Beckhamnek új csapattal, új irányítóval, új edzővel, új körülményekkel és egy új támadósorral kell megismerkednie a Browns három napos kötelező minicampjében. Az egyik kihívás pedig az, hogy alkalmazkodnia kell Baker Mayfield karjához.

Hozzá kell szoknom a sebességhez, mert elég jó karja van. Nagyon keményen dobja meg a labdát, úgyhogy az első nap nagyon meglepett, hogy teljesen más, mint amit eddig tapasztaltam. Ehhez idő kell, de majd csak szeptemberben játszunk, szóval minden rendben.

Hát igen, Eli Manning nem a karerejéről híres feltétlen, de ez talán a kellemes problémák közé sorolandó Beckham életében. Egyébként ha már Mayfield, kiosztott egy nagy dícséretet is a háromszoros Pro Bowler elkapó.

Imádtam Brett Favre-ot gyerekként és Baker sokban hasonlít rá. Ha egymás mellé rakjuk a highlightokat, tök ugyanúgy néznek ki. De természetesen ezt kell folytatnia bárhány évig is játszik még. Remélhetőleg segíthetek neki jó számokat feltenni a táblára, meg bármihez, amire szüksége van, például bajnokságokat nyerni. Én úgy gondolom, hogy mindenhez megvan a tehetsége, amit csak akar. Bármit is akar elérni, az meg fog történni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!