Connect with us

Hír

Itt az új Adam Thielen?

A Vikingsé talán a liga legjobb elkapó duója Stefon Diggs és Adam Thielen személyében, azonban mögöttük óriási üresség tátongott a 2018-as szezonban. A korábbi első körös Laquon Treadwell hatalmas bust, az ő helyét harmadik számú elkapóként viszont így átveheti valaki, és már meg is van az esélyes.

Nagyon úgy néz ki, hogy Chad Beebenek szinte bérelt helye van WR3-ként, legalábbis egyértelmű favoritként tekinthetünk rá. Beebe mindössze 46 snapet kapott tavaly draftolatlan újoncként, de a támadókoordinátor Kevin Stefanski szerint az utóbbi hónapokban megmutatta tehetségét a stábnak. Az asszisztens főedző Gary Kubiak is erre a következtetésre jutott:

Beebenek volt valószínűleg a legjobb holtszezonja a támadóoldalon. Megvan rá az esély, hogy egy nagyon jó játékos válik majd belőle. Jó lehetőséget és rugalmasságot nyújt nekünk, hogy váltogathatjuk a personnelünket.

Beebe punt returnerként is kapott lehetőséget a holtszezonban, ami még többet segíthet neki, hogy minél többet legyen pályán a szezonban. Ha már a personnelt említette Kubiak, akkor meg kell említeni Irv Smitht is, vele ugyanis több két tight endes formációkat használhat majd a Vikings, de Beebe segít abban, hogy 3 elkapós felállásokat is többet használjanak a szezonban.

Ha Beebe tényleg beválna, akkor a Vikings felléphetne a Steelers mellé, mint top elkapó scoutoló csapat (jó, Treadwellt most tegyük félre), ugyanis Diggs ötödik körös volt, Thielen draftolatlanként került a csapathoz, és mindketten a liga legjobbjai közé léptek fel. Ha Beebeből is korrekt kezdőt faragnak draftolatlanként, akkor még biztosabb, hogy tudnak valamit Minnesotában, és nem csak szerencséjük volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!