Connect with us

Hír

Manning gratulált Reednek és Polamalunak

A korábbi Colts és jelenlegi Broncos irányító, a jövőbeli Hall of Famer Peyton Manning kézzel írt levélben gratulált a remek pályafutásukért az idén visszavonult Ed Reednek és Troy Polamalunak.

manning

Manning és Polamalu háromszor találkoztak az alapszakaszban, amelyen a klasszis safety 1 labdát is lehalászott az irányítótól, bár csak egy meccset sikerült megnyerniük. Cserébe vigasztalódhatott a 2005-ös rájátszásban, ahol a Steelers 31-17-re verte a Coltst, majd megnyerte a 40. Super Bowlt.

 

Ed Reed főleg a rájátszásokban szomorította Manning életét, két találkozón 3 labdát csent a remek irányítótól, bár győzni egyszer sem sikerült. Ezen Peyton Denverbe való átigazolása sokat segített, három éve a legnagyobb esélyesként számon tartott Broncost győzte le a Reed vezette Ravens, ráadásul idegenben. Picket ugyan nem szerzett, de a Super Bowl győzelem vélhetőleg kárpótolja. Manning különösen nagy tisztelője volt aktív pályafutása során is Reednek, egy 2012-es interjú során egyenesen a liga legjobb safetyjének nevezte a játékost.

 

 

Nem ez volt az első eset, amikor Manning gratuláló üzenetet küld egy-egy legendás játékosnak. Minden offseason során kifejti tiszteletét a “nyugdíjasok” iránt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!