Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch #5

fantasystock

 

A horgászbotunkat kezünkbe véve hamar arra a megállapításra juthatunk, hogy ezen a héten nem igazán úszkálnak halak a waiver patakban, így viszonylag szűkös választékot tudunk csak ajánlani. Szerencsére az igazi horgászattal szemben a fantasyben a korábbi fogásokra is érdemes lehet gondolni, éppen ezért az egyes pozíciókhoz összeszedtem a korábbi hetekben ajánlott játékosokat, kidobtam a már bebüdösödött halakat, és egy listába összefoglaltam azokat, akikre érdemes lehet ezen a héten is összefogni. Jó fogást mindenkinek!

 
WEEKLY WAIVER

 

QB: Josh McCown (Browns)

 

 

Minden alkalommal meglepődök magamon, amikor QB-t választok, így már nem okoz sokkot az, hogy ezen a héten a Browns irányítóját ajánlom nektek. McCown előző két meccsén fixen hozta a 20 pontot, 300 yard felett termelt és vigyáz(gat)ott a labdára, így jó formában készülhet az 1-3-asok csatájára Baltimore-ban. A Ravens Manning tökéletes levédekezését követően standby üzemmódba kapcsolt, és a mezőny hátsó harmadába kerültek passzvédekezésben, így a matchup egészen kedvezőnek tekinthető. Ennyi szép és jó után megjegyezném, hogy McCown tényleg csak egy beugró, a Ravens után a Broncos, Rams, Cards hármas nem sok széppel kecsegtet.

 

QB: M. Mariota > T. Taylor > D. Carr > Josh McCown > M. Vick

 

RB

 

Antonio Andrews (Titans)

 

 

Ha fel kéne sorolnom a 30 legkedvencebb backfieldemet a ligából, akkor sajnos nem említeném a Titanst (a másik kivétel a Bucs lenne). Álmodozni ettől függetlenül szabad – miért is nem pont a nashville-i csapat új üdvöskéje lehet az, aki a szezon második felében beindul? Már Cobb sérülését követően hallani lehetett, hogy a csapat nem elégedett a jelenlegi opcióival (Sankey, McCluster, később West), ám egészen a 3. hétig kellett várnunk a másodéves futó „berobbanásáig (= 12 fantasy pont), az edzői nyilatkozatok alapján pedig ezzel be is húzta a depth chart tetejét – éljen!

 

Darren McFadden (Cowboys)

 

Dunbar kiesett az egész szezonza, Randle összeveszett az edzői stábbal, így most jött el az alkalom, hogy bizalmat szavazzunk a nevető harmadiknak. RunDMC az 5. héthez érkezve meglepő módon még mindig egészséges, így bízhatunk abban, hogy képes lesz átvenni a „Weeden kicsi kedvence” címet Dunbartól a következő hetekben, sőt az igazán optimisták abban is bízhatnak, hogy McFadden igazi futásokat és goal line carryket is fog kapni – ne felejtsük, a Falcons ellen McFadden is szerzett futott TD-t!

 

RB: D. Freeman > D. Woodhead > C. Johnson > R. Hillman  > Antonio Andrews > Darren McFadden > T. Rawls > M. Jones > D. Williams

 

WR 

 

Allen Hurns (Jaguars)

 

 

Az előző cikkemben óriási jóstehetségemmel megtippeltem Hurns szárnyalását, így köpönyegforgatás lenne tartózkodnom tőle, de azért óvatosságra szeretnék inteni mindenkit, hogy a Jaguars 2. számú elkapója nem egy stabilan kezdethető játékos. Ettől függetlenül a keretbe simán beférhet, ráadásul a tavaly a fél szezont kihagyó Allen Robinson esetleges újrasérülésével radikálisan megnőhet az elkapó értéke, így a kockázatkeresőknek ideális választás.

 

Kamar Aiken (Ravens)

 

Miután a Ravens már a szezon előtt is csapnivalónak tekinthető elkapógárdája tovább foszladozik, nagyon úgy néz ki, hogy Kamar Aiken jelentkezett be Flacco első számú elkapójaként. Ez a tisztség önmagában nem ér semmit (gondoljunk pl. a Vikingsra vagy a Seahawksra), de Flacco hisz a passzjátékban, így a megfelelő targetmennyiség várhatóan el fog jutni Aikenhez, aki kiegészítő szerepekben már megmutatta, hogy megvan a játéktudása, de nagy kérdés, hogy képes lesz-e magára venni az ellenfél legjobb cornereivel járó figyelmet.

 

Ted Ginn (Panthers)

 

A legindokolatlanabbul ejtett nevű elkapónak a Panthershez húz a szíve: 2013-ban 550 yard/5 TD, idén 4 meccsen 206 yard/3 TD mérlege, míg tavaly Arizonában mindössze 190 yardot (TD nélkül) tudott összepakolni. Látszólag semmi akadálya sincs, hogy a 2013-as formáját bőségesen felülmúlja: Cam Newtonnal még mindig meg van az összhang, és a konkurenciát sem Steve Smith és Brandon Lafell hanem Jericho Cotchery és Corey Brown jelenti. Bold: az évet 800 yard/10 TD mérleggel zárja, megdöntve ezzel 9 éves karrierje minden csúcsát. A buta szerkesztő az okos kommentelőre hallgatva megemlíti, hogy a Panthers ezen a héten bye-on van, így bár ezen a héten sokra nem megyünk vele, érdemes lehet a ledobott játékosok között is keresni Ginnt.

 

WR: J. Jones > L. Hankerson > M. Jones > Tedd Ginn > Kamar Aiken > Allen Hurns > Rishard Matthews > Kenny Britt

 

TE

Antonio Gates (Chargers)

 

 

Egyfajta biztonsági figyelmeztetésként szeretném jelezni, hogy Gates letöltötte a letöltendőt, és készen áll arra, hogy a magas fordulatszámon pörgő Rivers elkezdje kitömni labdákkal. Sokat nem is kell magyarázni, ha a te ligádban véletlenül waiveren van, akkor most áldozz fel mindent azért, hogy megszerezd!

 

Dwayne Allen (Colts)

 

A soha véget nem érő Coby Fleener – Dwayne Allen csata újabb fejezetéhez érkezünk, a hírek szerint nem csak Andrew Luck gyógyult fel a csütörtök esti Texans elleni csoportmeccsre, de a veterán tight end is elérhetővé teszi magát a mérkőzésre. Bár nem Allen jelenti a legbiztosabb opcióit a tight end poszton, de csapatán belül egyértelműen erősebb opciónak tekintik, mint Fleenert, így bízhatunk abban, hogy a fantasy teljesítménye is efelé fog mutatni – különösen akkor, ha Luck végre összeszedi magát!

 

TE: Antonio Gates > J. Reed > C. Gillmore > Dwayne Allen > G. Barnidge

 

STOCK UP

 

Jeremy Hill (RB, Bengals)

 

 

Aggódtunk, de nem kellett volna! Hill képes volt megőrizni kezdő pozícióját, és az elképesztő fordulatszámon pörgő Bengals offense-ből bőséggel részesül. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy Bernard következő jó meccse után nem lesznek majd kételyeink, de valós félelemre nincs okunk. START / SELL HIGH

 

Jeremy Maclin (WR, Chiefs)

 

Maclin két gyengébb meccs után jól beilleszkedett a kansasi offense-ben, és a kis passzokból nagy yardmennyiséget építő Alex Smith  kedvenc célpontjaként az utóbbi két meccsen egyaránt 150 yardot termelt. Ha ezt kiegészíti pár TD-vel, akkor igazán vonzó játékos és cserealap is lehet. START / SELL HIGH

 

Peyton Manning (QB, Broncos)

 

Sajnos több Jeremyt hirtelenjében nem találtam, így egy huszárvágással a jó öreg Peytonra ugrunk, aki ugyan a Vikings ellen nem váltotta meg a világot, de összességében jó tendenciát mutat. Az edzői stáb egyre inkább szabad kezet ad Manningnek, akinek már nincs kedve új dolgokat megtanulni, így – ha sérülés nem hátráltatja – a szezon második felére visszatérhet a 2013-as formája közelébe is. START / KEEP 

 

STOCK DOWN

 

Jimmy Graham (TE, Seahawks)

 

 

Bármennyire is fáj ez Grahamnek és fantasy tulajdonosainak, de lassacskán bele kell törődniük abba, hogy a tight end teljesítménye soha nem fog a Saintsnél látottak teljesítményébe érni. Különösen úgy, ha az amúgy sem működő támadójátékot Jimmy még egy kedves blokkal sem képes megtámogatni. TRADE ALERT

 

Ryan Tannehill (QB, Dolphins)

 

Nem boldogak azok, akik Tannehillt stabil kezdő QB-ként draftolták (például én), és a miami edzőváltás sem feltétlenül kellemes hír. A pletykák szerint a Phins szeretné jobban kihasználni Miller képességeit, így el kell búcsúznunk a 45+ passzkísérletes meccsektől, és egyre intenzívebben kell nézegetnünk azt a waivert. BENCH?

 

Carlos Hyde (RB, 49ers)

A Hyde-bomba berobbanása óta némán ketyeg tovább, a 49ers pedig irányító hiányában 10 szerzett pont alatt átlagol, ami sok jóval nem kecsegtet a futó számára. Ha nálam lenne Carlos, én megvárnám az első TD-vel kozmetikázott meccsét, majd azonnal megpróbálnám elcserélni – bárkire. TRADE ALERT

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!