About the author

6 Comments

 1. 1

  Gábor Kakuszi

  Sztem tuti, hogy rámegyünk Fortéra, az is tuti, hogy lesz jobb ajánlata, sztem 50%. Csapatközeli bloggerek is őt favorizálják.

 2. 2

  bg

  Chandler Jones – Hightower kettős is kérdéses, illene nekik új szerződést adni. de sajnos kétlem hogy mindkettőnek sikerülne.

 3. 3

  LasDen

  Én éppenséggel örülnék Fortenak. Jó futó, Belichick kihozná belőle a legtöbbet :D Nincs sok pénz, de szerencsére nincs is égető probléma idén, amire pénz kell…

 4. 4

  polo62

  Forte csak akkor lehet opció, ha bagóért jönne. csalóka az összeg, mert hiába lehet majd 24 millió körüli elkölthető pénz, gondolni kell a jövő évre is, ami sokkal húzósabb lesz Hightower, Collins, C. Jones, Butler, Sheard és Ninko lejáró szerződése miatt. képtelenség mindenkit megtartani, de vannak erősítésre szoruló csapatrészek, kíváncsi leszek hogyan oldja meg BB mester.

 5. 5

  wolandrule

  Az a szép, hogy nincs egetverő probléma, de ami van, azt nagyon nehéz megoldani… Szerintem LaFell, Cannon (még mindig ideges leszek, ha eszembe jut), Scott Chandler off, Bolden tuti marad szerintem. Én Storkot sem hiányolnám, felesleges két ilyen minőségű center, Andrews elég. Hicksre is szükség van.

 6. 6

  Gábor Kakuszi

  Ezeknek nem idén jár le, Chandler Jones trade-et vizionálnak…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team