Connect with us

Hír

60 millió garantált? Kevés!

Howard Eskin információi szerint Fletcher Cox, az Eagles kiváló védőfalembere nem fogadta el a csapat által kínált $60 milliónál is több garantált összeget tartalmazó szerződést.

 

image

 

Feltehetőleg a teljes ajánlott kontraktus $100 millió feletti volt, azonban Cox ügynöke állítólag meg akarja reformálni a védőfal-piacot. A kiváló védő újonc szerződésének utolsó évébe lép és $7,8 milliót keresne 2016-ban. Howie Roseman general manager idén a legfontosabb játékosait hosszú távon lekötötte nagy szerződésekkel, a következő lépés lenne Cox, Roseman többször kifejtette már, hogy mennyire fontosnak tartja, hogy a védőfalember sokáig a csapatnál maradjon.

 

Cox a liga egyik legjobb 3-4 DE-je volt tavaly, az Eagles pedig idén 4-3-as rendszerre vált Jim Schwartz alatt, ez pedig még jobban kedvezhet Coxnak, hiszen így nem kell két lyukért felelnie, hanem egy lyukat támadva könnyebb dolga lehet odaérni az ellenfél irányítójára.

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
katonadani
8 years ago

Mondjuk ő maga is meglepődött ezen a híren twitteren :D

Fazekas Dániel
Fazekas Dániel
Reply to  katonadani
8 years ago

Eskin infói kb hány %-kal jönnek be? Mert nekem az idei offseason során egyetlen biztosat se sikerült tőle látnom :D

polo62
polo62
8 years ago

ha Vernonhoz nézzük, talán még kedvezményt is ad, de ez azért döbbenetes pénz, főleg a garantált. ha tényleg van valóságalapja, nem lennék Roseman helyében, rendesen el kell kezdeni számolgatni, mert az idei offseason után biztos van csapat, aki gond nélkül odatolná elé a szerződést ilyen feltételekkel. mondjuk egy ilyen után kíváncsi lennék jövőre pl. Ansah vagy Richardson mennyit kaphatnának.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x