Connect with us

Hír

Hírmorzsák csütörtökre

Reggie Nelson végül mégis az Oakland Raiders csapatánál kötött ki. Pár napja került napvilágra, hogy Nelson és a Raiders egy megegyezésen dolgoznak, de aztán a pletykák elhallgattak. Szerda este a két fél mégis szerződést kötött, melynek értelmében a tavalyi interception-leader és a Pro Bowlt is megjárt volt Bengals safety két éves szerződést írt alá. Ő tehát a legújabb játékos, aki csatlakozik a Bruce Irvint, Sean Smitht és Kelechi Osemelét is megszerző csapathoz. Nem vár könnyű idény az AFC Westre.

 

22 DECEMBER 2013: Cincinnati Bengals free safety Reggie Nelson (20) in action during a football game between the Minnesota Vikings and the Cincinnati Bengals at Paul Brown Stadium in Cincinnati, OH.

 

Jared Crick volt Texans játékos a bajnok Denver Broncoshoz kerül két évre, ahol 4 millió dollárt kereshet. Crick korábban már dolgozott együtt a Broncos jelenlegi védőkoordinátorával, Wade Phillipsszel és a még mindig csak 26 éves játékos jó mélységet adhat a Denver bivalyerős front7-jének.

 

A New York Jets a veterán támadófalember Ferguson béréből szeretne lefaragni, valószínűleg Fitzpatrick bérigényének beszorítása érdekében. A hírek szerint a csapat nem is minimális, hanem jelentős pénzösszegtől szabadítaná meg háromszoros Pro Bowlba választott játékosát. Ferguson nem nagy meglepetésre egyelőre nem nagyon akar ebbe belemenni, de további tárgyalásokra lehet számítani.

 

ZGMQTHPTUMKGTFL.20150922170008

 

A Bills linebackere, A.J. Tarpley bejelentette visszavonulását. A 23 éves védő kifejezetten az agyrázkódásokra hivatkozva akasztotta szögre cipőjét. “Tavaly a karrierem harmadik és negyedik agyrázkódását is elszenvedtem, így egészségem megőrzése érdekében el kell hagynom a pályát, amit annyira szeretek. Ez életem eddigi legnehezebb döntése, de sok kutatás és gondolkodás után hiszem, hogy ez a legjobb számomra hosszú távon”.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!