Connect with us

Hír

McNabb: Az Eaglesnél hülyén oldották meg az irányítókérdést

Az Eagles korábbi, NFC-bajnok irányítója felszólalt volt csapata ellen és szerinte hülyeség volt leigazolni Bradfordot és mellé draftolni Wentzet.

 

Jun 9, 2016; Philadelphia, PA, USA; Philadelphia Eagles quarterback Carson Wentz (11) and quarterback Sam Bradford (7) and quarterback Chase Daniel (10) and  offensive coordinator Frank Reich (right) during mini camp at NovaCare Complex. Mandatory Credit: Bill Streicher-USA TODAY Sports

 

“Leigazolták Bradfordot egy többéves szerződéssel – ami már alapból hülyeség volt -, aztán meg feladtak draft cetliket, hogy felmozogjanak 1/2-re – ami szintén hülyeség. Semmi kifogásom Wentz ellen, de miért csinálnád ezt? Ez egyszerűen egy rossz döntés volt a Philadelphia Eaglestől.”

 

Érdekes McNabb véleménye, hiszen az Eagles őt is épp 1/2-n választotta ki, ráadásul ő sem kezdett az első héttől, épp a mostani főedző, Doug Pederson volt a köztes megoldás, amíg McNabb nem állt készen. A korábbi irányító szerint azonban bőven elég lett volna Chase Danielt szerződtetni.

 

“Chase Daniel nem egy rossz játékos. Hat, nyolc, tíz hétig tudja tartani a frontot és aztán ha nem mennek jól a dolgok, akkor szép lassan átválthatnak Carson Wentzre.”

 

Ettől függetlenül az Eaglesnél Bradford fog kezdeni a szezon elején, Daniel lesz a csere, Wentz pedig inaktív lesz, aztán az év közepe-vége felé könnyen változhat a helyzet Bradford játékától és az Eagles esélyeitől függően.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!