Connect with us

Hír

Hol van Jared Goff?

A Los Angeles Rams 1-1-es mérleggel büszkélkedhet, miután a nyitófordulón 0-28-ra kikapott a 49erstől, majd 9-3-as győzelmet aratott otthon a Seahawks ellen. Látszik, hogy az offense nincs a helyzet magaslatán, ezért felmerül a kérdés, miért nem játszik az idei 1/1-es Jared Goff?

 

NFL: Los Angeles Rams-Rookie Minicamp

 

Tekintve, hogy Dak Prescott, Carson Wentz, de még Jacoby Brissett is képes jó, ha nem kiváló játékra (újoncokhoz képest), meglepő, hogy pont az 1/1-es nem látott még pályát. Főleg, hogy a csapat 4,5 pontot átlagol meccsenként, 23 labdabirtoklásból 17 punt, 3 mezőnygól, 2 INT és 1 turnover on downs jött össze.

 

Persze Prescott előtt ott a liga legjobb támadófala, Wentz körül a csapat és az edzők is kiválóak, Brissett felett pedig Bill Belichick őrködik. Ellenben Fisher és a koordinátorai mindenhez értenek, csak a támadókhoz nem, a támadófal röhejes, Todd Gurley 36 futásból csak 98 yardot ért el két meccsen.Valamint tegyük hozzá, hogy még ha szerencsétlen Case Keenum véletlenül oda dobja egy elkapóinak a labdát, azok sokkal nagyobb eséllyel ejtik el, mint nem. Jelenleg minden téren Los Angelesben van a liga leggyengébb támadósora, Fisher jól teszi, hogy nem akarja már most mentálisan és fizikailag is összetörni a franchise reménységét.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!