Connect with us

Hír

Norman: engedjenek már minket szórakozni a meccsek alatt

Az NFL a világ egyik legfurább szervezete azzal a szabályrendszerrel, amit megalkottak, és aminek a jelek szerint nem minden pontjával vannak tisztában, más nem magyarázza a folyamatos változtatásokat és az össze-vissza kiosztott büntetéseket. Most Josh Norman mondta el nemtetszését Roger Goodell szankciói felé a legutóbbi büntetése után.

 

josh-norman

 

“Elég nagy kettős mérce van ebben a ligában, az a helyzet. Azt mondják ez egy gyermekbarát műsor lenne a TV-ben is, ezért nem szabad ilyen meg olyan ünneplést csinálnod, de a reklámok alatt meg csak a sör meg a zsíros kaják jönnek szembe, az meg teljesen rendben van. Szóval ha már ennyire arcon köpi magát valaki, akkor miért nem engedik, hogy szórakozzunk a meccsek alatt? Alapjáraton ez egy viszonylag barbár sport, szóval ha minden áron kettős mércét akarnak, legalább legyenek reálisak. El akarsz érni dolgokat ahogy te szeretnéd, de mi nem kaphatjuk meg amit mi akarunk? Ember, ez őrület!” – hangzott el az idézet az egyik rádióműsorban.

 

Normant 10 ezer dollárra büntette a liga az íjászos ünnepléséért, ami szerinte teljesen nonszensz. Ha a szezont előtt benne lett volna a szabálykönyvben, hogy így nem ünnepelhet, és mégis megtette, akkor elfogadná a büntetést, de így megint csak az hüledezés maradt számára Goodell akciója után. A kiváló CB egyébként már a szezon előtt sem várta Goodell aktivitását, akkor azt mondta, hogy egyre rosszabb lesz. Igaza lett.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!