Connect with us

Hír

Túl tehetséges vagyok ahhoz, hogy csere legyek

Geno Smith-t a 2013-as draft második körében választotta ki a New York Jets. Kezdőnek hozták és egy darabig az is volt. Majd tavaly, IK Enemkpali, a Jets egyik cserevédője úgy pofán vágta, hogy mérkőzésekre kidőlt. Ekkor jött az eredetileg cserének igazolt Ryan Fitzpatrick és 10-6-os szezont produkált a Jets-cel. Geno pedig már nem érdekel senkit. Ugyanakkor nem adja fel, szerinte ugyanis túlságosan tehetséges ahhoz, hogy csak csere legyen.

 

New York Jets v Carolina Panthers

 

Smith szerződése jövőre jár le és nincs esély arra, hogy maradjon. A Jetsnél ott van egyrészt Ryan Fitzpatrick, aki bár pocsék volt a Chiefs ellen, még mindig elég jó ahhoz, hogy elmenedzselje ezt a csapatot. A társai szeretik és tisztelik, nagyon sokáig és nagyon rosszul kellene játszani ahhoz, hogy a padra tegyék. Ráadásul Geno mellett/előtt van a negyedik körös Bryce Petty és az idei második körös Christian Hackenberg. Nem ideális felhozatal, de pont azért vannak itt, mert Genora nincs igény.

 

Geno Smith elképesztően jó volt az egyetemen. Utolsó évében 71%-osan passzolt 4200 yardot és 42 TD-t, mindössze 6 INT mellett. A Jetsben és az NFL-ben azonban nagyon nem ment neki: 31 meccsen 5836 yard, 27 TD, 35 INT, 15 fumble (amiből hetet el is veszített) és 11/18-as győzelem/vereség arány. Ráadásul jelenleg alig van olyan csapat a ligában, ahol ne lenne fiatal tehetség vagy franchise irányító, ő pedig soha nem bizonyította, hogy méri rábízni a kezdő pozíciót. Meglepő lenne, ha még valaha is kezdene.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!