Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 – #8

Közeledik a szezon vége, amikor már körvonalazódni látszódik ki miért küzdhet a bajnokságában. A sok sérülés és bye week miatt nem árt résen lenni, itt van pár jó tanács ami segíthet összerakni a csapatunkat a továbbiakra.

 

fantasystock

 

WAIVER WIRE

 

Devontae Booker

A kezdő RB-ket mindig szeressük, főleg hogy Booker a fantasy szezon hátralévő részében az lesz, hacsak meg nem sérül…

 

CJ Prosise

Végre láthattuk élesben is azt, amit a szezon előtt elvártunk tőle, talán most már többször fogja McEvoy Wilson célba venni.

 

STOCK UP

 

Tony Romo

Nemsokára teljesen egészséges lehet az öreg harcos, QB hiányos csapatoknak lehet érdemes lenne rá beruházni, főleg hogy FA-n is elérhető sok helyen. Még mindig rengeteg vita megy arról, hogy visszakerül-e a kezdőbe, de szerintem vissza fog, Elliott és Dez pedig óriási segítségére lehet.

 

Jonathan Stewart

A bye week egy kicsit új filozófiát is eredményezett, bár ehhez közre játszott az ellenfél kiléte is. Nem hagytak mindent Newtonra, helyette Stewart is újra szerepet kapott, és ez a jövőben is így lehet.

 

Allen Robinson

Az új OC-val talán életképesebb lehet az ő teljesítménye is.

 

STOCK DOWN

 

Russell Wilson

Wilson idén pocsék, és csak 3 könnyű matchup vár rá a sorsolása alapján – nem mellesleg a Saints is könnyű volt, aztán a 10 pontot sem érte el.

 

Mark Ingram

Sean Payton nem volt szívbajos, és a meccs eleji fumble-ja után leültette a padra, és a hírek szerint a jövőben megosztva kaphat csak carryket. És még meg sem sérült…

 

DeSean Jackson

A vasárnapi meccsről agyrázkódás miatt idő előtt kiszállt, de láthatóan nélküle is működik a passzjáték.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!