Connect with us

Hír

Darrelle Revis csak nem akarja befogni

 

Az új évezred egyik legjobb cornere idén egy siralomház a pályán. Revis 2007 és 2015 között 60,4-es passer ratinget engedett az ellenfél irányítóinak ha felé dobták a labdát. Idén ez a szám 109,8, ami nem feltétlen lenne baj, 31 évesen nem mindenki tudja már az évekkel korábbi fizikumát fenntartani. Csakhogy Revis éppenséggel idén 17 millió dollárjába kerül a Jetsnek.

 

New York Jets v Buffalo Bills

 

Revis teljesítménye és a konkrétan mínuszban álló maradék fizetési keret nyilvánvalóan a Jetsnél is elgondolkoztatja az embereket, főleg, hogy elküldésével 9 millió dollárt lehetne spórolniuk. Revis erre feltette a médiában a Jetsnek szegezett kérdést: akartok egy klasszist a csapatotokba, vagy nem?

 

„Szeretnék-e a Jetsben maradni? Igen, mindenképp. Hogy itt leszek-e jövőre, az viszont egy nagyon jó kérdés. Mindez attól függ, hogy profi vagy amatőr módon akarja kezelni a szitut a franchise. Én vagyok az egyik legjobb játékos a klub történelmében, mit szeretnének, itt vonuljak vissza, vagy máshol? Ez itt az igazi kérdés, nem olyan komplikált ez mint ahogy beállítják: igen vagy nem? Én vagyok az egyik legjobb CB a liga történelmében, rengeteget tettem azért, hogy ezt elmondhassam magamról, erre mostanában megkérdőjelezik a képességem, mert már nem úgy játszok mint 24 évesen?  Ez egy teljesen természetes folyamat, ami kevés kivétellel minden játékossal megesik. Én úgy érzem tudok még játszani, hogy az hol lesz, az rajtuk múlik.” – nyilatkozta a New York Postnak.

 

Revis tehát továbbra is díváskodik, ami nem feltétlen jó dolog az idei teljesítményét látva. Biztos lenne igény a szolgálataira sok csapatnál, de ahhoz nagyon sok fizetésről kellene lemondania. Az igazi kérdés, hogy ezt megtenné-e, vagy nem, a további pályafutása múlhat rajta – nem mintha nagyon rászorulna a pénzre. 31 évesen még azért bőven ki lehetne belőle sajtolni még néhány klasszis szezont.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!