Connect with us

Hír

Megérkezik a felelős gondolkodás az új edzőkkel?

 

 

Sok a változás a Rams háza táján, de az új vezetés igyekszik kimaxolni a lehetőségeket. Az új vezetőedző McVay személye sok változást ígér a labda támadóoldalán, de Wade Phillips érkezésével a defense is átalakulhat.

 

trumaine-johnson-nfl-cleveland-browns-st_-louis-rams-768x0

 

Az első feladat rögtön a szabadügynök piacon vár a csapatra, ugyanis el kell dönteni, hogy a szabadügynökei közül kire tart igényt, illetve kikre csapjanak még le. Ezeket a döntéseket pedig annak szellemében hozzák meg, hogy kik azok a játékosok, akik az új séma alapemberei lehetnek. Az egyik legfontosabb játékos Trumaine Johnson, aki tavaly franchise taget kapott, tehát megtartása nem lesz könnyű, se olcsó. Az ő megtartása Wade Phillips döntésén múlik, aki már jó pár elit cornert nevelt ki pályafutása alatt. Ha neki szüksége van Johnsonra, akkor mindenképp marad a kiváló játékos.

 

Rajta kívül persze még sok játékos sorsa nem tisztázott, főleg a támadóoldalon ahol senki maradása nem biztos a szabadügynökök közül. Sőt, Tavon Austin nagy szerződését is szívesen újratárgyalná a csapat, igaz ez nem lesz egyszerű. Mindenesetre az üdvözölendő, hogy az új vezetőség hosszú távon gondolkozik és felelős döntéseket akar hozni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!