Connect with us

Hír

Megérkezik a felelős gondolkodás az új edzőkkel?

 

 

Sok a változás a Rams háza táján, de az új vezetés igyekszik kimaxolni a lehetőségeket. Az új vezetőedző McVay személye sok változást ígér a labda támadóoldalán, de Wade Phillips érkezésével a defense is átalakulhat.

 

trumaine-johnson-nfl-cleveland-browns-st_-louis-rams-768x0

 

Az első feladat rögtön a szabadügynök piacon vár a csapatra, ugyanis el kell dönteni, hogy a szabadügynökei közül kire tart igényt, illetve kikre csapjanak még le. Ezeket a döntéseket pedig annak szellemében hozzák meg, hogy kik azok a játékosok, akik az új séma alapemberei lehetnek. Az egyik legfontosabb játékos Trumaine Johnson, aki tavaly franchise taget kapott, tehát megtartása nem lesz könnyű, se olcsó. Az ő megtartása Wade Phillips döntésén múlik, aki már jó pár elit cornert nevelt ki pályafutása alatt. Ha neki szüksége van Johnsonra, akkor mindenképp marad a kiváló játékos.

 

Rajta kívül persze még sok játékos sorsa nem tisztázott, főleg a támadóoldalon ahol senki maradása nem biztos a szabadügynökök közül. Sőt, Tavon Austin nagy szerződését is szívesen újratárgyalná a csapat, igaz ez nem lesz egyszerű. Mindenesetre az üdvözölendő, hogy az új vezetőség hosszú távon gondolkozik és felelős döntéseket akar hozni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!